50.000 de lei furați de la un bătrân de 84 de ani!

50.000 de lei furați de la un bătrân de 84 de ani!
50.000 de lei furați din casa unui bătrân de 84 de ani! Ieri, 24 iulie, polițiști de la Secția 4 Poliție Rurală Mehadia și Poliția Stațiunii Băile Herculane, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de un bărbat de 34 de ani din Petroșani. Acesta era bănuit că sâmbătă, 23 iulie, a sustras, împreună cu un tânăr de 21 de ani, suma de 50.000 de lei, din locuința unui bărbat de 84 de ani, din comuna Cornereva.

Astfel, sâmbătă, 23 iulie, polițiștii au fost sesizați de către fiica persoanei vătămate. Aceasta a precizat că în dimineața aceleiași zile, persoane necunoscute au pătruns în locuința tatălui său. Prin distragerea atenției, i-au sustras acestuia banii.

După comiterea faptei, persoanele au plecat într-o direcție necunoscută, cu un autoturism.

În urma investigațiilor, polițiștii au identificat 2 bărbați, de 21 și 34 de ani. Cei doi sunt din județul Hunedoara și sunt bănuiți de comiterea faptei. 

Citește și: Tentativă de înșelăciune cu ghiul de … „haur”!

Ieri, 24 iulie, polițiștii, sub coordonarea procurorului, au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliare. Mandatele au fost emise de Judecătoria Caransebeș. La  domiciliile persoanelor în cauză, au fost găsiți banii. A fost recuperat aproape 50% din prejudiciul cauzat în urma infracțiunii.

50.000

Polițiștii continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Se acționează în vederea tragerii la răspundere penală a persoanelor vinovate și recuperării întregului prejudiciu.
Citește și: Vinul liturgic, la mare căutare printre hoții din biserici!
Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, au precizat reprezentanții IPJ Caraș-Severin.
foto: digi24.ro

Lasă un răspuns