Un singur tur, o singură șanșă pentru viitorul județului: PNL Caraș-Severin

Un singur tur, o singură șanșă pentru viitorul județului: PNL Caraș-Severin

În 27 septembrie, românii au o alegere simplă și clară:

modernizare, dezvoltare, civilizație la nivelul comunităților locale, un model bazat pe investiții – #PNL

sau stagnare, degradare și blocaj, modelul toxic pantentat de PSD prin irosirea banilor publici și punerea în pericol a economiei.

La alegerile locale, alternativele reale sunt două: PNL sau PSD. Orice vot irosit, oferit unui alt candidat, favorizează în mod indirect PSD. Doar candidații PNL au șansa de a înfrânge candidații PSD.

PNL are argumentele cele mai puternice pentru votul și încrederea cetățenilor din toate localitățile și județele României: cei mai buni primari si președinți de CJ, cu cele mai multe realizări; candidați competenți, apreciați de comunitățile lor, capabili să continue succesul bunelor guvernări locale liberale și să aducă dezvoltare și un trai mai bun acolo unde pesediștii au adus doar sărăcie și stagnare.

Exemplele de succes ale administrației locale sunt liberale. Primarii și șefii de CJ-uri de la PNL au mizat pe fondurile europene și pe politici care au pus accentul pe investiții, dezvoltare, modernizare, refacerea patrimoniului local, susținerea culturii, sportului, turismului local.

Acum, modelul liberal al investițiilor masive prin fonduri europene, al încurajării liberei inițiative și a sectorului privat a devenit paradigma economiei. Guvernul Ludovic Orban l-a extins la nivelul întregii țări și dă deja rezultate, investițiile ajungând să fie cele mai mari din ultimul deceniu. Buna guvernare locală a PNL a devenit buna guvernare centrală a PNL.

Am pornit deja împreună acest drum încă de anul trecut, cu victoriile la europarlamentare și prezidențiale. La 27 septembrie vom mai face un pas hotărâtor pentru nivelul de dezvoltare și de trai din toate localitățile României.

Investiții sau stagnare, PNL sau PSD. Este o alegere simplă, dar fundamentală pentru viața și viitorul nostru. Încă patru ani cu PSD ar fi fatali. Avem de recuperat decalajele față de UE. Totul în jur se schimbă în ritm accelerat după pandemie. Europa se schimbă prin investițiile uriașe din „Planul de redresare economică”. România se modernizează prin programul Guvernului Orban, „Reclădim România”. Noi nu trebuie să rămânem în urmă, legați de PSD, un partid al trecutului care nu pricepe nimic din lumea care îl înconjoară. Trebuie să alegem modernizarea localităților și județelor alături de PNL.

PNL are o viziune radical diferită față de PSD. PNL are viziunea dezvoltării prin investiții, competitivitate și inovare – nu prin consum nesăbuit și risipă din banii românilor, cum o are PSD. Despre această viziune liberală este „Reclădim România” – programul guvernului PNL.

Aceasta este viziunea PNL: investiții masive, nu consum fără limite; investiții care să genereze noi afaceri, noi locuri de muncă, noi resurse bugetare și bunăstare; investiții cu bani europeni care să îmbunătățească nivelul de trai, să facă din orașele și satele noastre locuri în care îți dorești să trăiești.

Viziunea PSD, cea a consumului, este simplă: este redistribuirea sărăciei; este traiul pe banii altora, împărțirea prafului de pe tobă.

Falimentul PSD s-a văzut când au guvernat România. Se vede aproape oriunde guvernează local. PSD administrează falimentar Capitala României de 12 ani și județe întregi chiar de 30 de ani.

PSD nu mai are nimic de oferit căci a rămas fără banii românilor. I-a cheltuit pe toți și nu a investit nimic. E la capăt de drum. E un partid al trecutului.

În 27 septembrie alegem între viitor și trecut, între PNL sau PSD, între dezvoltare sau stagnare, între investiții în infrastructură sau consum nesăbuit, între fonduri europene sau redistribuirea sărăciei.

Stă în puterea voastră, a cărășenilor să oferiți un viitor adevărat vouă, copiilor și nepoților  voștri…

O adevărată administrație publică locală demnă de anii 2020 o poate oferi cetățenilor așa cum au demonstrat #căsepoate:

Ioan POPA  la Reșița

Andra PLEȘA la Caransebeș

Cristian MICLĂU la Herculane

Gheorghe ROMÂNU la Anina

Și au puterea să schimbe lucrurile în bine pentru  că #potschimba

Magda LUNGU la Oțelu Roșu

Doru NOVĂCESCU la Oravița

Ion CHISĂLIȚĂ  la Moldova Nouă

DĂNILĂ Emanuel la Bocșa

emanuel Danila

Județul va avea un viitor decent doar cu:

Romeo DUNCA  – președinte la Consiliul Județean Caraș-Severin

#sepoate și în Caraș-Severin

Lasă un răspuns