Un nou târg de adopții pentru câinii fără stăpân la Moldova Nouă

Un nou târg de adopții pentru câinii fără stăpân la Moldova Nouă

Un nou târg de adopții pentru câinii fără stăpân la Moldova Nouă.

Primăria orașului Moldova, prin Serviciul Public de Gestionare a Câinilor fără stăpân, demarează o nouă acțiune de adopții gratuite. Se face totul în încercarea de a găsi case și oameni iubitori pentru cât mai multe dintre animalele de la adăpostul public situat în zona Vărad.
Inițiativa autorităților publice locale, menită să ofere un mediu sigur și civilizat pe străzile orașului Moldova Nouă, dar și să evite situația suprapopulării adăpostului public, se desfășoară începând de joi, 09 martie 2023, până la finele săptămânii, respectiv 17 marrtie 2023. Porțile adăpostului public sunt deschise în acest sens, în fiecare zi, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00-13.00.
Ca de fiecare dată, potențialii/viitorii stăpâni nu trebuie să-și facă griji în privința carnetului de sănătate, deparazitării, vaccinării sau microcipării animăluțelor. Toate aceste facilități sunt oferite de personalul specializat al adăpostului public.

Pentru orice informație punctuală vis-a-vis de târgul de adopție care vizează câinii fără stăpân din adăpostul public (zona Vărad), iată numărul de telefon la care pot apela toți cei interesați: 0787 869 359. De asemenea, cetățenii care, din diverse motive, nu pot deține un câine, dar nici nu pot rămâne indiferenți, au posibilitatea să se îngrijească de soarta câinilor din adăpostul public prin adopție la distanță. Toate detaliile acestei proceduri sunt oferite de personalul adăpostului public.

Citește și: La Moldova Nouă a început toaletarea arborilor din oraș

În plus, reamintim că, de la mijlocul lunii trecute, pe raza orașului de la malul Dunării s-a dat startul recenzării patrupedelor cu stăpân. Aceasta este o altă pârghie a reprezentanților Primăriei pentru ca unitatea administrativ-teritorială să poată fi curată și sigură.
Până în momentul de față au fost recenzate 150 de patrupede.

Lasă un răspuns