Un nou inspector școlar general adjunct la ISJ!

Este vorba despre profesorul Robert Nosal, care a fost numit în funcția ocupată până azi de către Constantin Nicolăescu, al cărui contract de management a expirat luna trecută.

Robert Nosal

„Ministerul Educației și Cercetării a emis în data de 11 noiembrie 2020 ordinul de numire a domnului profesor Nosal Robert, prin detașare în interesul învățământului, în funcția de inspector școlar general adjunct la Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin, până la organizarea concursului, dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar 2020-2021, cu rezervarea catedrei de Educație fizică și sport pe care este titular la Liceul de Arte Sabin Păuța din Reșița. Funcția a rămas vacantă după încetarea contractului de management al domnului Constantin Nicolăescu în luna octombrie 2020, numit prin concurs în 2016”, precizează Ion Chiosa, purtătorul de cuvânt al ISJ Caraș-Severin.

Foto: Ioan Chiosa -ISJ

Noul inspector școlar general adjunct, profesorul Robert Nosal, va face echipă cu Ileana Loredana Conciatu, cel de-al doilea inspector școlar general adjunct, profesor titular la catedra de chimie din cadrul Colegiului Național „C.D. Loga” din Caransebeș.

ALEXANDRA PASCARIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *