Un copil de 14 ani și un tânăr de 18 ani au murit într-un accident auto, în plină comună! A căzut un stâlp pe mașină!

Un copil de 14 ani și un tânăr de 18 ani au murit într-un accident auto, în plină comună! A căzut un stâlp pe mașină!

   În jurul orei 10.40, a avut loc un accident rutier pe Valea Bistrei, localitatea  Zăvoi.

 Două autoturisme implicate, cu doua persoane încarcerate și un stâlp căzut pe una dintre mașini.

  La fața locului s-au deplasat Detașamentul  de Pompieri  Caransebeș cu un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD,  o masina ASAS și două  ambulanțe  din cadrul SAJ.  La accidentul rutier s-a deplasat și  SVSU Otelu Rosu cu un echipaj.   A fost anunțat si dispeceratul ENEL.

  Din păcate, în prima fază,  s-au identificat două victime fără semne vitale și rămase încarcerate. Cele două persoane au fost descarcerate  și din nefericire au fost declarate decedate,  fiind vorba de un copil minor de 15 ani și un adolescent de 21 ani, acesta din urmă fiind și șoferul mașinii avariate.

  O a treia persoană  a suferit un atac de panică și un traumatism toracic  și a fost preluata de un echipaj SAJ, fiind  transportată  la spital.    La fața locului s-a aflat si un echipaj al IPJ.

  Circulatia pe DN 68, în dreptul localității  Zăvoi, este blocată in acest moment.

Datele ne-au fost transmise de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Semenic Caraș-Severin,prin purtătorul de cuvânt, lt. Adrian Manofu.

Notă: Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin a precizat că în urma verificărilor  a fost vorba despre decesul a doi copii, unul de 14 ani și celălalt de 18 ani, șoferul mașinii avariate.

FLORIN ȘTIUBE

Lasă un răspuns