Trei minori dispăruți ?!

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin efectuează căutări în vederea depistării a trei minori plecați voluntar dintr-un apartament social din municipiul Reșița, ieri 30 iulie.

Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată de către reprezentanții unui Centru Social despre faptul că în data de 28 iulie a.c., VIRAG MARIA GABRIELA, de 14 ani, a plecat voluntar din instituție, iar până în prezent nu s-a mai întors.

Semnalmente: înălțime 1,60 m, constituție fizică astenică, păr șaten, lung până la umeri, prins în coadă, ochi căprui, ten deschis.

foto: IPJ. – Virag Maria – minora dispărută

La data plecării, purta o pereche de pantaloni de blugi de culoare galben muștar și un tricou de culoare albă.

Și minorii BROASCĂ DANIEL, de 16 ani și BRĂNIȘTEANU PAUL, de 15 ani, au plecat voluntar din instituție, iar până în prezent nu s-au mai întors.

Semnalmente BROASCĂ DANIEL: înălțime 1,60 m, constituție fizică astenică, păr șaten, ochi căprui, ten deschis.

foto: IPJ. – Broască Daniel – minor dispărut

La data plecării, purta o pereche de pantaloni scurți de culoare neagră, un tricou de culoare albă și papuci de culoare albă.

Semnalmente BRĂNIȘTEANU PAUL: înălțime 1,50 m, constituție fizică astenică, păr șaten, ochi căprui, ten deschis.

La data plecării, purta o pereche de pantaloni scurți de blugi de culoare albastră, o geacă de culoare neagră și adidași de culoare neagră.

foto: IPJ. – Brănișteanu Paul – minor dispărut

„Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112”, ne-a precizat purtătorul de cuvânt, inspector principal Alina Boeru, din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

FLORIN ȘTIUBE

 

Lasă un răspuns