„Spartanii atomici” reșițeni ai lui Adrian Dacica și Florin Dință și-au demonstrat încă odată valoarea!

„Spartanii atomici” reșițeni ai lui Adrian Dacica și Florin Dință și-au demonstrat încă odată valoarea!

Campionatele Naţionale de juniori s-au desfășurat recent în Sala Sporturilor din Bacău și tinerii luptători reşiţeni și-au demonstrat încă odată valoarea, aducând două titluri naționale la Reșița, prin  Erich Loidl şi Florin Gafton, iar delegația reșițeană  a devenit vicecampioană națională la nivel de cluburi și echipe.

„La invididual, la categoria 79 de kg, Loidl Erich (CSȘ Reșița) a devenit campion național, Florin Gafton (CSȘ Reșița) a câștigat aurul la categoria 86 de kg, iar Cristi Marin (CSM Reșița) a obținut bronzul la categoria 92 de kg. De asemenea, luptătorul Cosmin Roman (CSM Reșița) a devenit vicecampion național la categoria 97 de kg. Toth Andrei, Bărbulescu Andrei și Strateciuc Andrei, toți de la CSȘ Reșița, au terminat competiția pe locul al IV-lea.

Bilanţul este foarte bun, penntru că la nivel de  cluburi CSS Reşiţa a ieşit pe vicecampioană națională pe cluburi. La finalul concursului, în clasamentul cluburilor, Clubul Sportiv Școlar Reșița s-a clasat pe locul 2. În ultima zi de concurs, pe 18 octombrie am disputat şi Campionatul Naţional pe echipe, unde CSM Reşiţa a devenit și ea vicecampioană naţională. Ordinea pe podium a fost: CSM Călăraşi, CSM Reşiţa şi CSS Târgu Mureş.

Sportivii reșițenii, „spartanii atomici” cum îi încurajăm noi, sunt pregătiți de maestru emerit  Adrian Dacica și de mine Florin Dință” ne-a spus cu entuziasm tânărul antrenor reșițean Florin Dință.

Lasă un răspuns