Șoferul de 30 de ani a decedat în accident!

Șoferul de 30 de ani a decedat în accident!

În articolul  de ieri, „Accident grav cu două victime ajunse la spital”, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Semenic” Caraș-Severin ne informa despre accidentul auto de la Greoni, în care un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Accident grav cu două victime ajunse la spital!

Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin a  prezentat detaliile accidentului în care au fost implicate trei persoane ocupante ale autoturismului și din păcate, șoferul de 30 de ani a decedat.

„ Pe DN 57,  la ieșire din Grădinari spre Greoni, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor două, în următoarele împrejurări:

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în timp ce o femeie de 30 de ani conducea un autoturism din direcția Oravița spre Grădinari, la un moment dat ar fi efectuat un viraj la stânga pentru a depăși un autoturism, iar la revenirea pe bandă a pierdut controlul volanului, autoturismul răsturnându-se în afara părții carosabile.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a celor trei ocupante ale autovehiculului, care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ulterior, conducătoarea auto a decedat la unitatea medicală. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările în acest caz”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, inspector principal Alina Boeru.

Lasă un răspuns