Seniorii liberali și-au ales astăzi, 30 septembrie, noua conducere la Caransebeș!

Seniorii liberali și-au ales astăzi, 30 septembrie, noua conducere la Caransebeș!
Seniorii liberali și-au ales astăzi, 30 septembrie, noua conducere la Caransebeș! Evenimentul s-a bucurat de prezența președintelui PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, a secretarului general al partidului, Ovidiu Rădoi, Dănuț Florea, secretar general adjunct și Andrei Ungur, administratorul județului.

În urma votului, noua conducere liberală a organizației de seniori este următoarea:

Gheorghe Sporea , președinte, Cornelia Fetea, Ioan Cojocariu prim vicepreședinți și Constantin Melniceanu, secretar general, cu toții oameni respectați și apreciați în comunitățile din care provin, liberali cu principii și devotament pentru Banatul de Munte.

Noua echipă a primit felicitările colegilor, angajându-se într-un parteneriat al onoarei cu toate organizațile ce constituie Partidul Național Liberal.

Președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela și-a mărturisit încrederea și respectul pentru cei prezenți și totodată pentru toți seniorii județului în alocuțiunea domniei sale:

‘’În pragul Zilei Internaționale a Vârstei a Treia, am avut bucuria de a fi alături de seniorii PNL, la Caransebeș, care și-au ales  noua conducere a organizației.

Am onorat această invitație cu emoție și recunoștință pentru distinșii noștri colegi care promovează politica celui mai titrat partid din România!

Întotdeauna PNL Caraș-Severin va avea un reper moral în organizația seniorilor noștri, un model și un liant în toate etapele politice pe care le parcurge. Totodată transmit felicitări noii conduceri aleasă astăzi!

Îmi face plăcere să transmit tuturor seniorilor sărbătoriți pe întîi octombrie prețuirea, admirația și recunoștința mea și a colegilor liberali!

A ști cum să aduni anii senectuții este o capodoperă a înțelepciunii, și unul din cele mai dificile capitole din marea Artă de a Trăi.

Tuturor celor cărora le datorăm viața, părinți, dar și bunici , cu ocazia Zilei Internaționale a Vârstei a Treia, un sincer La Mulți Ani!’’

Așadar, PNL Caraș-Severin și-a fortificat familia liberală alături de organizația seniorilor în pragul unei zile dedicate celor a căror iubire și joc este înțelepciunea!
Vă reamintim că Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice este sărbătorită în fiecare an în data de 1 octombrie, din 1991.

Citește și: Marcel Vela: „Voi iniția sesiuni de discuție, dezbatere și, foarte curând, voi începe un proiect cu totul nou în care o să vă rog să îmi fiți alături’’

Acestă dată a fost stabilită în 14 decembrie 1990 de Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite (ONU), în baza Rezoluției nr. 45/106.

În 1982 s-a elaborat prima dată un Plan internațional de acțiune pentru ajutorarea persoanelor în vârstă, adoptat de către Adunarea Mondială privind Îmbătrânirea și aprobat de către Adunarea Generală a ONU,

Prin acest plan se dorea creșterea nivelului de conștientizare și de empatie cu privire la calitatea vieții persoanelor de vârsta a treia.

Populația lumii îmbătrânește, determinată de creșterea speranței de viată și de scăderea ratei natalității.

În 2019, pentru prima dată în istorie, numărul persoanelor de peste 65 a depășit numărul copiilor de sub 4 ani.

sursa: PNL Caraș Severin( Facebook)

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: