Senatorul Marcel Vela și deputatul Dumitru Rujan au devenit gazde pentru 27 de elevi de la Colegiul Național „Traian Doda” din Caransebeș

Senatorul Marcel Vela și deputatul Dumitru Rujan au devenit gazde pentru 27 de elevi de la Colegiul Național „Traian Doda” din Caransebeș

Senatorul Marcel Vela și deputatul Dumitru Rujan au devenit gazde pentru 27 de elevi de la Colegiul Național „Traian Doda” din Caransebeș.

De Ziua Internațională a Familiei, senatorul Ion Marcel Vela și deputatul Dumitru Rujan au devenit gazde, 𝐥𝐚 𝐏𝐚𝐥𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐏𝐚𝐫𝐥𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢, 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝟐𝟕 𝐝𝐞 𝐞𝐥𝐞𝐯𝐢 de clasa a III-a 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐂𝐨𝐥𝐞𝐠𝐢𝐮𝐥 𝐍𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 „𝐓𝐫𝐚𝐢𝐚𝐧 𝐃𝐨𝐝𝐚” 𝐂𝐚𝐫𝐚𝐧𝐬𝐞𝐛𝐞𝐬̦.

Cei mai tineri caransebeșeni s-au simțit ca acasă în clădirea impresionantă, dar au fost și familiarizați cu principalele activități pe care le parlamentarii caransebeșeni.

„În timp ce noi le arătăm copiilor noștri totul despre lumea înconjurătoare, copiii ne arată despre ce e viața cu adevărat…Până la urmă doar două lucruri trebuie să le dăm copiilor noștri: rădăcini și aripi.Le mulțumesc pentru această emoționantă vizită atât lor, cât și dascălilor și familiilor lor. Astăzi, Caransebeșul a cucerit Palatul Paralamentului’’, a mărturisit președintele PNL Caraș-Severin, Ion Marcel Vela.

La rândul său, deputatul liberal caransebeșean, Dumitru Rujan a menționat: „Copiii nu te distrag de la munca mai importantă. Ei sunt cea mai importantă parte a muncii tale. Ei sunt viitorul nostru și este bine să aibă, deja, noțiuni legate de procesul democratic.Le urez succes în activitatea lor școlară și îmi doresc, ca în viitor, să îi văd lucrând în 𝐏𝐚𝐫𝐥𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐮𝐥 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐞𝐢’’.

Lasă un răspuns