Rosonerii iau cu asalt … barajul!

Rosonerii iau cu asalt … barajul!

Rosonerii iau cu asalt … barajul! CSM Reșița s-a impus cu scorul de 2-0, la CSC Ghiroda și Giarmata Vii din ultima etapă din play-off-ul Seriei a VIII-a!

CSC Ghiroda – CSM Reșița 0-2 (0-1)

Au marcat: Velcotă (27) și Drăghiceanu (90+2).

CSM Reşiţa: Zimmermann (cpt.) – Rimovecz, Szijj, Ardei, Fota (46, Bărboianu) – Velcotă, Breşneni (46, Popescu), Petre (6 5, Drăghiceanu), Trancă (46, Chera) – Dane (46, Aboubacar), Domil.
Partida dintre timișeni și reșițeni putea avea darul doar de a mai acorda o șansă celor de la Ghiroda de a prinde un loc în semifinala barajului de promovare. Trebuiau îndeplinite doar două condiții. Ghiroda să se impună în fața CSM -ului, iar Lipova să piardă acasă în fața Crișului… După 29 minute de joc, soarta Ghirodei a fost practic pecetluită ! Velcotă a înscris pentru rosoneri, iar la Lipova era 1-0 pentru gazde! Jucătorul almăjan a deschis scorul cu un șut la colțul lung de la 8 metri lateral stânga, după o pasă filtrantă a lui Dane.

Rosonerii

Citește și: CSM Reșița a terminat și play-offul seriei a 8-a pe primul loc! Înainte de termen! Strângeți rândurile! Greul abia începe!
Victoria elevilor lui Călin Cheregi a fost conturată în minutele de prelungire de către Drăghiceanu.
„Victorie importantă pentru moralul nostru în ceea ce urmează. Mă bucură mult această victorie pentru că a venit în urma unui meci foarte bun din punct de vedere tactic cu un adversar bun din această serie.

Rosonerii

Menționez debutul juniorului de 16 ani, Cristian Domil în postura de titular. A avut o evoluție bună și merită toate felicitările! Am reuşit să câştigăm, aveam nevoie de această victorie, chiar dacă am împărţit lotul în două. Mă bucură foarte mult evoluţia jucătorilor, jocul ne dă încredere pentru meciul de baraj de miercuri. Ne-am propus să scoatem puncte de aici, să avem o evoluţie bună, lucru care s-a şi întâmplat. Pe această cale vreau să felicit jucătorii pentru maniera în care s-au dedicat la acest joc.” -Călin Cheregi.
CSM Reșița este campioana seriei, cu 61 de puncte acumulate. Șoimii Lipova se află pe locul doi, cu o zestre de 54 de puncte. Ambele echipe sunt calificate pentru semifinalele barajului pentru promovarea în liga secundă.
Primul meci de baraj pentru CSM este programat miercuri, 24 mai, de la ora 18, la ACSO Filiași. Returul va avea loc sâmbătă, în Valea Domanului, de la ora 17,30.

sursa foto: Miruna Mihancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *