Romeo Dunca: „La nivel județean sunt o grămadă de probleme”

Romeo Dunca este candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Caraș-Severin, acolo unde istoria ultimul patru ani a demonstrat că este nevoie de o schimbare radicală. La recenta conferință de presă a PNL, Romeo Dunca a prezentat câteva detalii interesante după vizitele în județ la filialele partidului.

„Vreau să vă asigur de dorința noastră de a schimba în bine acest județ. Sunt deja două săptămâni de când am parcurs localitățile județului în calitate de cetățean simplu, pentru că încă nu a început campania electorală. Am dorit să avem întâlniri, să punem la punct doar grupurile de lucru, cu membrii partidului PNL din fiecare localitate și să vedem problemele fiecărei localități în parte, pentru a vedea ce este de făcut pentru ca lucrurile în județul Caraș-Severin să se schimbe în bine.

Consilierii județeni pe care noi îi propunem sunt în mare parte, cu experiență, au foarte mulți ani de lucru în structura acestui partid și o mare parte dintre ei au fost consilieri județeni. Am găsit și câțiva oameni noi, am lăsat  varianta colegilor să-și aleagă reprezentanții în mod democratic. Componența acestui nou Consiliu Județean trebuie să cuprindă oameni din toată regiunea, din toate localitățile, pentru a se putea aduce problemele acestora la locul de justiție, de rezolvare a lor! Am insistat pe câteva persoane pe care le cunosc personal și în care am mare încredere și sunt convins că mă vor ajuta și de la care am așteptări mari. În rest, am lăsat profesionalismul și experiența celor care au constituit astfel de liste în trecut, să o facă și de data aceasta”, a spus Romeo Dunca.

Candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Caraș-Severin  a prezentat și câteva dintre problemele simple de rezolvat legate de lipsa infrastructurii, dar a căror rezolvare trenează în mod paradoxal.

Intenția mea personală este de a schimba radical modul de lucru și prin asta rezultatele care vor veni ca urmare a schimbării acestui mod de lucru în Consiliul Județean. Rezultatele trebuie să le poată simți fiecare om la nivelul fiecărui sat și al ultimului cătun din județul Caraș-Severin.

La nivel județean sunt o grămadă de probleme, lipsa infrastructurii, una care în multe părți este bună doar în acte, lucrări de neînțeles, drumuri de la 6 metri lățime diminuate la 4 metri, doar din considerente de neînțeles pentru nimeni. Sunt probleme enorme cu gunoaiele, probleme de muncă și de posibilități de navetă ale locuitorilor care sunt împiedicați fizic să ajungă în locuri unde ar putea să-și găsească de lucru, deși distanțele sunt foarte mici. Dau exemplu distanței dintre Vermeș și Timișoara, prin Buziaș, care este o distanță care se pretează la navetă, 40 kilometri dus – 40 km întors. Nu ar fi o problemă dacă oamenii aceia ar putea să meargă, pentru că un drum foarte ușor de rezolvat este impracticabil. Sunt lucruri de neînțeles pentru mine și consider că toate acestea se pot rezolva foarte repede. Nu înțeleg de ce nu s-au făcut, nu înțeleg costurile de a îmbunătăți în ordinea priorităților oamenilor nu sunt atât de mari. Prin asta am curajul să cred că alegerea în această poziție va fi benefică județului, evident ca numărul de consilieri PNL să fie suficient, astfel să putem face ceea ce dorim”, a mai spus Romeo Dunca, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Caraș-Severin.

FLORIN ȘTIUBE

Lasă un răspuns