Răzvan Andrei Ungar – un primar onest pentru comuna Brebu Nou!

Răzvan Andrei Ungar – un primar onest pentru comuna Brebu Nou!

   Răzvan Andrei Ungar este candidatul PNL la funcția de primar al comunei Brebu Nou și vrea să facă din locurile de care s-a atașat, un model de comună curată și dezvoltată.   

  „M-am născut în Timișoara, iar din anul 2010 m-am mutat definitiv în comuna Brebu Nou, unde dețineam o proprietate din anul 1998.  Am absolvit studii economice și în prezent sunt specializat în domeniul topografiei ca și tehnician Cadastru-Topograf.

În prezent firma pe care o coordonez are ca obiect de activitate consultanță financiară și managementul afacerilor.

Am experiență și am colaborat cu autorități publice în întocmirea de: Rapoarte de inventariere, Rapoarte evaluare Patrimoniu și Strategii de dezvoltare locală pentru accesarea fondurilor nerambursabile.

În ultimii 8 ani administrația locală din Brebu Nou a generat nenumărate nemulțumiri în rândul populației, prin cei doi primari controversați votați în mare parte de persoane special aduse în acest scop, și nu de către locuitorii comunei.

Echipa PNL – primăria Brebu Nou

Am decis să candidez pentru funcția de primar al comunei Brebu Nou , din partea Partidului Național Liberal, și împreună cu echipa, formată doar din locuitori permanenți ai comunei, vom transforma comuna Brebu Nou și satul Gărâna într-o zonă turistică renumită, prin cele 16 obiective -țintă de îndeplinit. Aceste 16 obiective care implică proiecte și investiții locale vor fi liniile directoare după care îmi voi exercita mandatul împreună cu echipa mea!” – Răzvan Andrei Ungar – candidatul PNL la funcția de primar al comunei Brebu Nou. 

#sepoateșiînBREBUNOU#

Lasă un răspuns