Prohibiția nu este pentru toată lumea! 200 metri de plasă de pescuit montată ilegal în Dunăre!

Prohibiția nu este pentru toată lumea! 200 metri de plasă de pescuit montată ilegal în Dunăre!

Prohibiția nu este pentru toată lumea! 200 metri de plasă de pescuit montată ilegal în Dunăre! Bunuri provenite din braconaj piscicol scoase din apele fluviului Dunărea.

 Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorul Poliției de Frontieră Berzasca împreună cu polițiști de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Caraș-Severin au descoperit în apele fluviului Dunărea peste 200 metri plase de pescuit folosite în perioada de prohibiție.
În data de 02 mai 2023, în intervalul orar 13.00-18.00, polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Timișoara – Sectorul Poliției de Frontieră Berzasca au organizat o acțiune comună pe fluviul Dunărea, împreună cu polițiști de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Caraș-Severin. Scopul misiunii a fost pentru prevenirea și combaterea braconajului piscicol.

Prohibiția

Citește și: Prins cu 254 kilograme de pește fără a deține documente legale
În timp ce se aflau în zona de responsabilitate, la km flv. 1023, au depistat în apele fluviului Dunărea, 200 de metri plasă de pescuit fir textil și mai multe bucăți de vintir. Acestea erau folosite la pescuit în perioada de prohibiție.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de pescuit în perioada de prohibiție.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *