Progresul Ezeriș va debuta în liga a III-a, în deplasare la Pecica!

Progresul Ezeriș va debuta în liga a III-a, în deplasare la Pecica!

Astăzi a avut loc tragerea la sorți a sediul Federației Române de Fotbal, tragerea la sorți a programului ligii a III-a.

Din comisia de organizare a tragerii la sorți au făcut parte Gabriel Bodescu – secretar general adjunct al FRF, Felix Grigore – Managerul Departamentului Competiții și Mihai Andrieș – referent competiții.

Singura echipă cărășeană care participă în Liga a III-a este ACS Progresul Ezeriș, nou promovată, și va evolua în grupa a 8-a, alături de cinci echipe timișene și patru arădene.

Tragerea la sorți este prezentată în următorul link.

https://www.facebook.com/watch/?v=673500726602563&extid=mTOiE5qKtgwwSuYa

Echipa ACS Progresul Ezeriș va debuta în prima etapă, pe data de 11 septembrie la ACS Progresul Pecica. Partidele de acasă ale echipei cărășene sunt programate pe stadionul Municipal din Caransebeș.

Următoarele partide ale Progresului Ezeriș sunt următoarele:

  • Etapa a 2-a. ACS Progresul Ezeriș – CSC Dumbrăvița
  • Etapa a 3-a. CSC Ghiroda și Giarmata Vii – ACS Progresul Ezeriș
  • Etapa a 4-a. ACS Progresul Ezeriș – CS Crișul Chișineu Criș
  • Etapa a 5-a. ACS Fortuna Becicherecu Mic – ACS Progresul Ezeriș
  • Etapa a 6-a. ACS Poli Timișoara  – ACS Progresul Ezeriș
  • Etapa a 7-a. ACS Progresul Ezeriș – CS Gloria Lunca-Teuz Cermei
  • Etapa a 8-a. CS Avântul Periam – ACS Progresul Ezeriș
  • Etapa a 9-a. ACS Progresul Ezeriș – CS Șoimii Lipova.

„Dacă la baraj am închis o pagină de istorie, de acum deschidem o altă carte….Este un moment istoric pentru comuna noastră și suntem prima comuna din Caraș-Severin care susține și are echipă în Liga 3. Pe această cale vrem să mulțumim autorităților locale care ne asigură tot sprijinul dar și oamenilor cu suflet care au fost lângă noi și celor care vor veni, pentru că acum așteptăm cât mai mulți oameni lângă noi. Debutăm în deplasare la Pecica, pentru a putea să ne pregătim bine stadionul Municipal din Caransebeș. În etapa a 2-a, primim vizita unei echipe foarte bune, cum este Dumbrăvița. În ultima etapă a turului o să întâlnim principala candidată la promovare, Șoimii Lipova.

Sperăm ca autoritățile să permită accesul suporterilor pe stadion, iar la meciul cu Dumbrăvița să avem tribunele pline, publicul nostru și publicul gugulan din zona Caransebeșului merită un spectacol fotbalistic măcar de Liga 3! Este o serie foarte grea,cu echipe din Timiș si Arad iar acest lucru ne obligă, dar avem bucuria ca vom putea juca un fotbal de calitate împotriva adversarelor noastre din județele vecine. Băieții sunt bucuroși ca pot bifa prezente în Liga 3 si chiar sunt optimiști că putem face lucruri frumoase. Sperăm să fie un campionat frumos, să primeze meritul sportiv, iar lumea să revină pe stadion!”, a spus Cristian Șodâncă, președintele ACS Progresul Ezeriș.

Lasă un răspuns