Progresul Ezeriș este în liga a III-a!

Progresul Ezeriș este în liga a III-a!

Partida dintre ACS Progresul Ezeriș și CS Știința Turceni s-a încheiat de câteva momente.

Echipa pregătită de către Adrian Enășescu s-a impus cu scorul de 3-0 în partida decisivă cu gorjenii, grație golurilor marcate de Rusnac (28), Avramovici (53) și (67).

A fost o partidă pe care Progresul Ezeriș a controlat-o de la un capăt la altul și a condus ostilitățile în teren.

Președintele echipei Cristian Șodâncă ne-a declarat în urmă cu câteva momente: „A fost o victorie clară, echipa cea mai bună a câștigat așa cum am promis tuturor iubitorilor de fotbal și nouă înșine!  Ne-am ținut de cuvânt, am ajuns unde ne-am dorit pe linie sportivă, iar mingea este acum în terenul autorităților. Greul de abia acum începe pentru noi”.

ACS Progresul Ezeriș a început partida în formula:  Birăescu (cpt.) – Ciurea, Cheda, Zamfir, Marius Musteța –  Drăgoi, Săndescu –  Marian Musteța, Rusnac, Costescu – Popa.

Au mai jucat: Avramovici, Străin, Chelu, Kawagoe și Secula.

Pe bancă: Petruț – Leonte.

Cu patru puncte acumulate din două partide, Ezeriș termină minigrupa de baraj pe locul unu, în timp ce Știința Turceni cu trei puncte acumulate s-a clasat pe locul doi. Gorjenii au și ei șansa lor să prindă unul dintre cele șapte locuri care permit echipelor cel mai bine clasate de pe locul doi să  acceadă în liga a III-a.

Felicitări tuturor celor care au pus umărul la această frumoasă promovare, din staful echipei mai făcând parte Alexandru Urlică și Marius Dulca.

FLORIN ȘTIUBE

Lasă un răspuns