Progresul Ezeriș de la egal la egal, cu „surioara” din Pecica!

Progresul Ezeriș de la egal la egal, cu „surioara” din Pecica!

Astăzi, în cadrul etapei a 10-a, singura reprezentantă a județului Caraș-Severin în liga a III-a, ACS Progresul Ezeriș a disputat acasă partida cu echipa similară a județului Arad, Progresul Pecica. 

Înaintea partidei, între cele două formații erau la un ecart de trei locuri în clasament, Pecica fiind clasată pe locul 6 cu 14 puncte, în timp ce elevii lui Lucian Dobre ocupau poziția a 9 cu patru puncte acumulate.

 

Progresul Ezeriș – Progresul Pecica 0-0

Liga a 3-a, seria a 8-a, Sâmbătă 14 noiembrie 2020, ora 14,00. stadon: Municipal

Arbitri: Ionela Alina Peșu – Romeo Popa (ambii din Craiova – Dolj), Ramona Doriana Udrea (Târgu Jiu).

Observatori: Filon Vasile Mărginean (Alba Iulia), Dorin Micșa (Timişoara).

 

Progresul Ezeriș (antrenor Lucian Dobre) : Birăescu – Mărgan (81, Secula), Zamfir, Marian Musteța, Marius Musteța – Petruț, Jivan, Derbac, Cheda – Kawagoe (72, Drăgoi), Rimovecz (90, Simion).

Pe bancă: – Lolea, Beloescu, Megheleș.

Progresul Pecica (antrenor Dan Stupar) a început partida cu : Barbu – Țugulescu, Manea, Wild, Ilan – Rădulescu, S. Popa – Moraru, Puie, Bozian – Capătă.

Pe bancă: Dagău, Iosub – Boștină, Deliman, Răchită, Tamaș.

Elevii lui Lucian Dobre au demonstrat la meciul de astăzi că pot juca și pragmatic chiar dacă au acumulat doar un punct acasă în fața unei echipe mai titrate cum este Progresul Pecica, „surioara de nume” din județul Arad.

 

Partida a fost una echilibrată, cu puține ocazii mari de gol, care putea fi decisă în favoarea oricărei combatante, ocaziile mari ale meciului având loc în primul mitan în contul fiecărei echipe. Capătă (min. 7) a ratat o bună oportunitate de a deschide scorul, portarul Birăescu a intervenit la sacrificiu în zona careului mic ,iar în replică Denis Jivan a fost la un pas de deschide el scorul (30), după ce a ezitat la o fază în care a ajuns singur față în față cu portarul Barbu.

 

În minutul 66, Ilan a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene (min. 53 și 66), într-o partidă de uzură și în care cărășenii au obținut un punct din această remiză albă cu Pecica!

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: