Progresul Ezeriș a pierdut meciul de … șase puncte cu Aurul Brad!

Progresul Ezeriș a pierdut meciul de … șase puncte cu Aurul Brad!

Progresul Ezeriș a pierdut meciul de … șase puncte cu Aurul Brad! Meciul direct pentru evitarea locurilor retrogradabile a continuat cu o partidă între Progresul Ezeriș și Aurul Brad. Înaintea meciului direct de pe „Gloria”, Progresul Ezeriș se afla pe locul 8 cu 9 puncte agonisite, iar Aurul Brad avea o „zestre” de numai 8 puncte, fiind clasată pe locul 9!

Progresul Ezeriș – Aurul Brad 1-2 (0-0)
A marcat: Geangălă (68) – Leaha (70), Tecsi (75).
Progresul Ezeriş: Birăescu (cpt)- Rotariu, Careba, Veca – Piquionne, Cărăuşu, Zamfir, Brathwaite, Dumitru (70, Cârlugea) – Geangălă, Ebenezer.
Aurul Brad: Iancău – Leucian, Șoit, Robert Cristian, Miclean – Adrian Achim, Leaha, Bostan, Trășcan – Tecsi, Mario Achim.
Ploile și ninsorile de săptămâna trecută și-au pus amprenta și asupra calității terenului din Govândari. Meciul s-a desfășurat pe un teren desfundat și a fost unul de luptă.
Elevii lui Gheorghe Manu au deschis scorul după o oră de joc. Reușita cărășenilor a venit în urma unei acțiuni ofensive pe flancul stâng, după un șut a lui Geangălă. După numai două minute cărășenii au fost egalați din corner de pe flancul stâng. După o bâlbăială în careu, Mihai Leaha a trimis în poartă cu tot efortul de salvare a lui Zamfir. Brădenii au închis tabela în minutul 7, tot  după un corner. Unul identic cu faza primului gol. Bogdan Tecsi a înscris cu un plonjon la colțul scurt.
Citește și:  Cum dai, nu este bine… la Progresul Ezeriș… „Greu la deal cu boii mici, dar și mai greu la vale cu pitici”

 

Progresul Ezeris - Manu Gheorghe

La finalul jocului, antrenorul Gheorghe Manu era dezamăgit de soarta partidei
Manu Gheorghe: „Meciul cu Aurul Brad l-am abordat cu o formație de 3-5-2, unde am încercat să aglomerăm culoarul median, după ce am vizionat rezumatele lor cu Pandurii Târgu Jiu și în meciurile lor de pregătire un de au folosit un 4-2-3-1. Am încercat să-i anihilăm chiar dacă ei au avut mai multă experiență față de tinerii noștrii jucători pe care am încercat să-i integrăm din perioada de iarnă. Pot spune că am dominat prima repriză, în care ne-am creat trei ocazii, din care două au fost clare prin Geangălă, portarul lor apărând foarte bine. După 0-0 la pauză, terenul a devenit din ce în ce mai greu, dar am reușit să deschidem scorul cu mingi în spatele apărării lor, ei fiind greoi în zona aceea. Meciul se îndrepta spre o victorie a noastră, dar lipsa de experiență și-a spus cuvântul.

Progresul Ezeriș

Am primit două goluri din fază fixă, două cornere. Am pregătit acest meci pn ideea de a nu pierde acest meci. Vroiam cu orice preț sa nu pierdem și egalul era bun pentru că îi țineam sub noi. Am știut că meciul este unul de 6 puncte ei. Aurul Brad este direct contracandidată. Pe final am forțat un 3- 4 -3. Am urcat fundașul central Bradwaite atacant, dar nu am reușit golul egalării… deși a fost și un 11 care putea fi dat un henț în careu…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *