Progresul Ezeriș a pierdut, după un joc bun la Poli Timișoara

Progresul Ezeriș a pierdut, după un joc bun la Poli Timișoara

ACS Progresul Ezeriș nu a reușit să se impună meci în deplasare la ACS Poli Timișoara, pe stadionul „Electrica” în cadrul etapei a 6-a, seria a 8-a. Partida s-a încheiat cu scorul de 2-0, timișenii marcând simetric câte un gol pe repriză, prin Dincă (37) și Sporin (60).

ACS Progresul Ezeriș (Enășescu Adrian): Birăescu Cristian – Mărgan Ionuț (84, Simion Ilie), Rimovecz Sergiu, Cheda Milan (84, Hrudei Rafael), Musteța Marius – Drăgoi Dănuț, Kawagoe Takenori (30, Petruț Adrian)-  Musteța Marian, Jula Nicolae (64, Dragomir Bogdan), Lolea Victor – Beloescu George.

Pe bancă: Corneanu Pătru, Marișescu Horea.

„A fost un joc de luptă de uzură pe un teren greu. Vrând-nevrând oboseala și-a pus amprenta asupra jocului echipei și trebuie să recunoaștem că zona centrală nu a reușit să-și impună jocul ei obișnuit. Chiar și așa consider că a fost un joc echilibrat, în care gazdele au un plus de experiență și au  marcat exact când a trebuit și a știut să țină de rezultat. Și la Timișoara ca în celelalte partide am început bine meciul și puteam reveni ca rezultat la 1-1, în debutul primei reprize, la o ocazie monumentală a lui George Beloescu, care a ratat din 7 metri după o așezare a lui Musteța și a trimis mingea foarte aproape de bara din stânga portarului. După o oră de joc, Poli a înscris din nou la o greșeală defensivă a noastră, la o interceptare  lateral dreapta pe atacul lor. Ceea ce apreciez la băieții noștri este faptul că și la 0-2 nu au cedat psihic, dimpotrivă au depus un mare efort și au jucat ofensiv, încercând să marcheze pentru a reintra în joc. Prin jocul prestat, băieții ne-au demonstrat că au capacitatea de a obține rezultate cu echipele din a doua jumătate a clasamentului. Urmează meciul  de acasă cu Cermei, joc pe care suntem condamnați să-l câștigăm” ne-a declarat Adrian Enășescu la finalul jocului.

 

Lasă un răspuns