Progresul Ezeriș a jucat numai pe atac și a fost la un vârf de ac, de o victorie la Ghiroda!

Progresul Ezeriș a jucat numai pe atac și a fost la un vârf de ac, de o victorie la Ghiroda!

Astăzi, echipa din Ezeriș a jucat meciul restanță din etapa a 3-a, cu echipa timișeană, Ghiroda și Giarmata Vii și a făcut o bună reclamă fotbalului din Banatul de Munte, chiar dacă elevii lui Adrian Enășescu au ratat la mustață ..victoria

CSC Ghiroda și Giarmata Vii –  ACS Progresul Ezeriș 4-3 (2-0).

Stadion: Emilian Pavel (Ghiroda).

Au marcat pentru echipa cărășeană:  Marian Musteţa (58, din pasa lui Chiurtu), Victor Lolea (64) și  Sergiu Rimovecz (71).

#Ezeriș:  Birăescu Cristian – Ciurea Răzvan (46, Mărgan Ionuț), Rimovecz Sergiu, Dragomir Bogdan (46, Chiurtu Cosmin), Musteța Marius – Simion Ilie (46, Hrudei Rafael), Jula Nicolae, Drăgoi Dănuț, Musteța Marian – Lolea Victor, Beloescu George.

Pe bancă: Petruț Adrian, Secula Păunel, Corneanu Pătru, Cheda Milan.

Elevii lui Adrian Enășescu au fost demonstrat încă odată că sunt pe drumul cel bun și au fost la un pas să facă o figură frumoasă la Ghiroda, acolo unde cărășenii au evoluat bine într-o partidă pe contre, mai ales în mitanul secund.

La pauză, cărășeni au fost conduși cu 2-0, scor fiind deschis de gazde, după mai bine de 30 minute de joc, iar în minutul 41 scorul a fost de 2-0! La pauză, Adrian Enășescu a făcut trei schimbări de jucători inspirate și scorul a devenit 3-2 pentru Ezeriș, în minutul 71… Din păcate, pentru elevii lui Joe s-a adeverit vorba „bătrânească”, că necuratul te poate lua și din poarta bisericii, și pe final de joc, timișenii au întors rezultatul la rândul lor și scorul final a devenit 4-3 pentru gazde!  

Cristian Șodâncă: „A fost un  meci de infarct, în care echipa noastră a evoluat curajos, am jucat ofensiv din primul până în ultimul minut. Am întâlnit o echipă adversă bună, care va avea un cuvânt greu de spus în campionat, dar asta nu ne-a împiedicat să luptăm curajos pentru șansa noastră.  A fost un meci în care puteam obține mai mult, mai ales în repriza a doua, când am și întors scorul de la 0-2.  Am trecut și pe lângă victorie și pe lângă un rezultat de egalitate, a fost un eșec poate nemeritat, dar istoria partidei s-a scris în prima  repriză și pe finalul meciului. Noi am primit un prim gol din penalti, apoi am avut un moment de naivitate în apărare pe finalul primei reprize.  Am plătit tribut și lipsei de experiență, am primit două goluri în 8 minute pe final de joc, dar rezultatul final nu poate umbri evoluția acestor tineri minunați, care au jucat ofensiv pe toată durata partidei și au condus ostilitățile  mai bine de jumătate din repriza a doua!  

Lasă un răspuns