Prins cu 254 kilograme de pește fără a deține documente legale

Prins cu 254 kilograme de pește fără a deține documente legale

Prins cu 254 kilograme de pește fără a deține documente legale.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Svinița – I.T.P.F. Timişoara au descoperit în portbagajul unui microbuz oprit în trafic, condus de un cetăţean român, peste 250 kg peşte din diferite specii.
În data de 22.03.2023, ora 10.30, în urma unei acțiuni a polițiștilor din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Svinița, în cooperare cu Administrația Parcului Natural Porțile de Fier, a fost depistat în trafic pe DN 57, un microbuz înmatriculat în România, condus de un bărbat în vârstă de 50 de ani.
În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii de frontieră au procedat la efectuarea unui control al autoturismului, depistând cantitatea de 254 kg de pește, diferite specii.
Citește și: Pescar rătăcit a fost salvat din Dunăre de către „Frontiera” de la Moldova Nouă
„În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținerea, transportul, comercializarea fără documente legale a peștelui, icrelor și a produselor din pește obținute din pescuit.
Întreaga cantitate de pește, în valoare de aproximativ 2.500 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării și predată la o societate de profil.” – PURTĂTOR DE CUVÂNT – ITPF Timișoara – Subcomisar  de poliţie  Nicola Petre-Ionuţ.

sursa foto articol:  informația de severin.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: