Prima ședință CJ a lui Dunca!

Astăzi, de la ora 12:00, va avea loc prima ședință ordinară de lucru a Consiliului Județean Caraș-Severin în componența dată de alegerile din 27 septembrie.

Pe ordinea de zi sunt mai multe proiecte de hotărâre, cel mai important fiind alegerea celor doi vicepreședinți ai instituției. Referitor la acest aspect președintele forului, Romeo Dunca a declarat:„Chiar dacă există un protocol de colaborare la nivel național între PNL și PMP, acesta se aplică acolo unde este nevoie de formarea unei majorități, ceea ce la noi nu este cazul Partidul Național Liberal are o majoritate dată de electorat și nu facem niciun fel de alianță pentru că nu avem nevoie. Astfel în ședința de astăzi vom propune și cu siguranță vom vota doi vicepreședinți ai Consiliului Județean din partea PNL“.

foto: expressdebanat.ro

Tot astăzi se va schimba numele sălii de ședință Sorin Frunzăverde în Eftimie Murgu. „Nu este normal să fi ridicat în slăvi doar pentru că ai fost numit președinte al unei instituții și ai cheltuit cu mai mult sau mai puțin folos banii cetățenilor. Mai mult decât atât, tot astăzi vom da jos tablourile cu predecesorii mei în această funcție și îi vom înlocui cu personalități ale României: Mihai Eminescu, George Enescu, Nicolae Grigorescu, Constantin Brâncuși, Traian Vuia și Eftimie Murgu, iar sala de ședințe va purta numele pașoptistului bănățean. Așa este normal, așa este corect“.

Președintele Consiliului Județean, Romeo Dunca, va face în perioada următoare mai multe vizite la unitățile de îngrijire a bătrânilor din Caraș-Severin pentru a vedea situația din teren și a lua măsurile necesare acolo unde este cazul: „Am sesizat că avem foarte mult personal comparativ cu numărul beneficiarilor și acolo unde este cazul vom reduce din personalul administrativ. În niciun caz nu vom restructura personalul care se îngrijește de beneficiari“ – explică Dunca.

ALEXANDRA PASCARIU

Lasă un răspuns