Premierul Orban apreciază județul Caraș-Severin

Premierul Orban apreciază județul Caraș-Severin

Vizita de ieri a premierului Ludovic Orban în județul Caraș-Severin a fost specifică unei ședințe de lucru eficiente așa cum reiese și din agenda zilei, prezentată în comunicatul de presă al Departamentului de Comunicare al PNL Caraș-Severin.

„Astăzi, vineri, 21 august ( ieri – n.r.) a avut loc vizita domnului Prim-Ministru Ludovic Orban, președinte al Partidului Național Liberal, în județul Caraș-Severin.

În prima parte a zilei, Premierul României s-a întâlnit cu candidații liberali, PNL fiind singurul partid care are candidați pentru toate funcțiile de Primar din localitățile județului Caraș-Severin.

La întâlniri au participat și ministrul Ion Marcel Vela – președintele Filialei județene și candidatul liberal la Președinția Consiliului Județean Caraș-Severin – Romeo Dunca.

Respectându-se toate regulile sanitare au fost organizate două întâlniri pentru cele 77 de UAT – uri din Caraș-Severin.

– la ora 10.00 în municipiul Caransebeș cu candidații din zona Caransebeșului, Valea Bistrei, zona Băilor Herculane și Valea Almăjului.

– la ora 12.00, lângă Reșița, cu candidații din zona Reșița, zona Bocșa – Valea Bârzavei, Valea Carașului – Oravița, Anina și Clisura Dunării.

La aceste întâlniri au participat și candidații pentru funcțiile de consilieri județeni care reprezintă zonele respective.

După ora 14.00, domnul Prim-ministru Ludovic Orban a participat la Măureni la recepția și inaugurarea investiției “Refacere și modernizare străzi calamitate”. Investiția de peste 11 milioane lei a constat în reabilitarea prin asfaltare a 8,93 kilometri de drum.

Proiectul a fost realizat prin Compania Națională de Investiții și finanțat de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării si Administrației. MLPDA a fost reprezentat la inaugurare de doamna secretar de stat Vetuța Stănescu și de domnii Cătălin Iapă – secretar de stat și Andrei Ungur – subsecretar de stat.

La eveniment au participat și domnul ministru Ion Marcel Vela, domnul subsecretar de stat Dan Stan și domnul prefect Cristian Gâfu.

Primarul Brian Filimon a exprimat mulțumirea cetățenilor din comună pentru realizarea acestui proiect foarte necesar comunității locale.

Întâlnirile de azi au dat încredere actualilor și viitorilor primari liberali, viitoarei conduceri a Consiliului Județean, viitorilor consilieri județeni că vor avea o bună colaborare cu Guvernul PNL, cu reprezentanții Guvernului Orban pentru a realiza proiectele necesare dezvoltării județului și a tuturor localităților.

Departamentul Comunicare al PNL Caraș-Severin

Lasă un răspuns