PNL Caransebeș rupe ritmul: propune o echipă performantă de consilieri locali!

Campania electorală legală a început de astăzi, 28 august, iar lista candidaților PNL pentru Consiliul Local al municipiului Caransebeș este una alcătuită atât din oameni cu o vastă experiență în administrația publică, cât mai ales din tineri ambițioși care își doresc să ”miște societatea” și să facă din orașul lor, unul cu rang european adevărat.

Andra Pleșa este candidatul PNL la Primăria municipiului Caransebeș și propune în Consiliul Local, oameni care au realizat multe lucruri în frumoasa urbe cărășeană. Oameni cunoscuți, oameni care au în spate cariere importante! În capul listei de consilieri se află Marcel Vela, liderul PNL Caraș-Severin și actualul ministru al afacerilor interne din guvernul Orban, un om cu o experiență politică foarte vastă și care a dovedit de atâtea ori că este un lider incontestabil și un bun gospodar.

Fără doar și poate, Andra Pleșa reprezintă viitorul în administrația publică a municipiului Caransebeș. Este o tânără ambițioasă, care are în echipa ei și un brand al gugulanilor, pe alpinistul Cornel Galescu, omul premierelor în domeniul lui și cel care a pus de fiecare dată tricolorul României, acolo unde nimeni nu visase vreodată! În fruntea listei îl regăsim și pe Andrei Ungur, subsecretar de stat în Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, acolo unde s-a dovedit un real sprijin și consultant pentru UAT-urile din județ.

Despre echipa PNL care ”atacă”, metaforic vorbind, Consiliul Local Caransebeș a vorbit cel mai bine, Andra Pleșa pe rețeaua de socializare a organizației locale.

“Manageri✅economiști✅profesori✅medici✅juriști✅ingineri✅antreprenori.
Ei sunt Echipa#PNLpentru #Caransebeș. Sunt oameni pe care mă bazez, în care am încredere și cu care știu că orașul va merge în direcția bună pentru oameni. Am convingerea că este formula potrivită pentru ca toate proiectele noastre să se realizeze, așa cum ne-am asumat. Le mulțumesc pentru tot efortul din această perioadă.


Ascultați-le viziunea atunci când îi veți întâlni și veți vedea că ei sunt specialiștii de care avem nevoie.
Nu am niciun dubiu: după 27 septembrie, împreună vom demonstra  #SEPOATE și în Caransebeș!

#ConsiliulLocalPNL #alegerilocale2020 #echipaPNL”

Andra Pleșa – Consilier local PNL și candidat la funcția de Primar al Municipiului Caransebeș.

FLORIN ȘTIUBE

 

 

 

 

Lasă un răspuns