Piața Agroalimentară rămâne deschisă în orașul Băile Herculane

Piața Agroalimentară rămâne deschisă în orașul Băile Herculane

Administrația publică a orașului Băile Herculane condusă de primarul Cristian Miclău vine în sprijinul localnicilor și a producătorilor agricoli găsind o soluție alternativă la prevederile de închidere a piețelor agroalimentare tip hală sau spații închise.

foto: primarul Cristi Miclău și Doru Coșei

„Având în vedere măsurile tot mai stricte impuse de pandemie, este absolut necesar să venim în ajutorul producătorilor agricoli precum și a consumatorilor pentru a nu genera probleme legate de aprovizionarea cu produse agroalimentare.

Astfel, Primăria Băile Herculane din cauza obligativității închiderii piețelor agroalimentare tip hala sau cu spații închise, va organiza comercializarea produselor agroalimentare începând cu data de luni 09.11.2020 în afara pieței, în spațiu deschis, gen „piață volantă” folosind mesele din piață, pe trotuarul și spațiul din fața „Clubului Pensionarilor” din imediata vecinătate a pieței agroalimentare.

Toată acea zonă va fi permanent în atenția noastră în ceea ce privește curățenia, igena și dezinfecția, tot acolo se vor monta și dispensere cu produse dezinfectante”, a precizat Doru Coșei,  candidatul PNL pentru Camera Deputaților.

Lasă un răspuns