O tânără de 19 ani și-a riscat libertatea pentru câteva scule și unelte

Bunuri sustrase din locuința unui bărbat din Anina, recuperate de polițiști

În cursul zilei de ieri, polițiști de la Poliția Orașului Anina au identificat două persoane bănuite că ar fi sustras bunuri în valoare de peste 2.000 de lei, din locuința unui bărbat din oraș.

Cele două persoane, o tânără de 19 ani, împreună cu un alt tânăr din localitate, sunt bănuiți că în perioada 26 octombrie – 01 noiembrie a.c. ar fi pătruns prin efracție în locuința persoanei vătămate, pe care recent ar fi ajutat-o la treburile gospodărești, iar din curtea acesteia ar fi sustras scule și unelte estimate la 2.200 de lei.

Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate și urmează a fi restituite persoanei vătămate.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița, în vederea tragerii la răspundere penală a persoanelor vinovate.

Mandat de executare a pedepsei închisorii pentru infracțiuni rutiere, pus în aplicare de polițiști

Polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui bărbat din Teregova, condamnat la pedeapsa de 1 an și 7 luni de detenție pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

Cel în cauză a fost depistat de polițiști în data de 17.10.2019, la ora 21.30, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Teregova, deși avea dreptul de a conduce autovehicule, suspendat și avariind două autoturisme parcate pe marginea drumului.

În urma testării cu aparatul etilotest a barbatului, a rezultat că avea o alcoolemie de 0.72 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta refuzând prelevarea de mostre biologice, după ce a fost condus de polițiști la spital.

„Polițiștii și procurorii au continuat cercetările în acest caz, în cadrul unui dosar penal, iar la finalizarea cercetărilor bărbatul a fost trimis în judecată, instanța de judecată dispunând condamnarea acestuia. Bărbatul a fost transportat la Penitenciarul Timișoara în vederea executării pedepsei”, a precizat Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

FLORIN ȘTIUBE

Lasă un răspuns