Noua conducere OFL din România s-a întâlnit în prima ședință de lucru!

Noua conducere OFL din România s-a întâlnit în prima ședință de lucru!

Noua conducere OFL din România s-a întâlnit în prima ședință de lucru!

Conducerea nou aleasă a organizației Femeilor Liberale la nivel național nu a intrat în refacere după maratonul electoral din 31 martie. A programat ieri, 5 aprilie, prima ședința, ținând ca prezența fizică la Bucuresti a membrilor din conducere să fie concretizată. Caraș-Severinul a fost reprezentat de primarul liberal Mihaela Drăgilă, care a fost aleasă și în funcția de vicepreședinte în domeniul administrației publice, ordine publică și siguranța cetățeanului.
Noua componență a biroului politic femeilor liberale a stabilit un termen limită, și anume 25 aprilie, pentru centralizarea tuturor proiectelor pe care OFL PNL dorește a le supune dezbaterii și analizei, în vederea promovării.
Direcțiile prezentate de către doamnele noii echipe liberale a femeilor sunt complexe și acoperă aspecte pornind de la acțiuni de caritate, până la acțiuni de conștientizare a pericolelor ce afectează societatea zilelor noastre, acțiuni de îndreptare și îmbunătățire a legislației pentru o mai bună protecție socială a categoriilor vulnerabile.
Citește și: Organizația Femeilor Liberale din Caraș-Severin participă la Congresul Național OFL!
Totodată, s-a subliniat în ședință importanta demersurilor cu beneficiu concret, în detrimentul tradiționalelor gesturi de mărinimie față de bătrâni, copii sau săraci, specifice Sărbătorilor și viziunii clasice a organizațiilor de femei.
În încheiere, președintele OFL PNL, senatorul Nicoleta Pauliuc, a reamintit biroului dictonul ce a dat titlul moțiunii sale câștigătoare: „Din suflet, pentru România’’, cerând ca toate inițiativele OFL PNL din următorii ani să țină seama de acest fundamental principiu al activității în politică, care, pentru a fi cu adevărat utilă și cinstită față de cetățean, trebuie să treacă fapta și decizia prin filtrul sensibilității specifică femeilor și prin cel al sufletului, resortul de unde acționând, nu poți greși față de semeni.
În acest sens, președintele OFL CS, Mihaela Drăgilă, va demara în zilele următoare consultări în biroul organizației județene de femei PNL, pentru a stabili proiectele pe care le va promova Organizația Caraș-Severin, având, în calitate de președinte OFL, deja patru astfel de proiecte, referitoare la zone din educație, administrație, silvicultură și sănătate.

Lasă un răspuns