Noapte albă pentru pompierii militari cărășeni. Au luat foc o casă, un autoturism și o … oală uitată pe aragaz!

Noapte albă pentru pompierii militari cărășeni. Au luat foc o casă, un autoturism și o … oală uitată pe aragaz!

De cele mai multe ori neglijența duce la catastrofe, iar în cazurile de mai jos incendii care pot pune în pericol viața. In județ a fost noapte albă pentru pompierii militari și nu numai, indiferent că a fost vorba despre Moldova Nouă, Marga sau Reșița.

O oală uitată pe aragaz a creat panică la Moldova Nouă

Pompierii militari au fost anuntati în jurul orei 01:30 cu privire la un posibil incendiu produs la un apartament situat la etajul al III-lea dintr-un bloc de locuințe din orașul Moldova Nouă.
Alarma a fost data de o vecină vigilentă care a văzut fum ieșind pe sub usa de la intrare. Din fericire, a fost vorba despre o oală uitata pe aragaz, fiind înregistrate doar degajări de fum. Proprietarului i-au fost acordate îngrijiri medicale, la fața locului, de către un echipaj al SAJ Caras-Severin. Din fericire nu a fost nevoie să fie transportat la spital, fiind stabilizat instant.

Casă mistuită de flăcări la Marga

O tragedie materială s-a produs în urma unui incendiu la casă în comuna Marga. La orele 04,20 ale dimineții, au fost alertate Serviciul de Voluntari Situații de Urgență de la Marga si Oțelu Rosu, iar de la Detașamentul de Pompieri Caransebeș au fost deplasate două autospeciale pentru stins incendii cu 10 subofițeri. Cu toate acestea, focul a fost observat și raportat târziu. În momentul ajungerii echipajelor de pompierii focul ardea generalizat. Locuința nu a mai putut fi salvată.

Un autoturism a luat foc la Reșița

Prin apelul unic de urgență 112 a fost anunțat incendiul unui autoturism în municipiul Resita zona Triaj-benzinărie Mol. I. „Au intervenit Detașamentul de Pompieri Reșița cu un ASAS cu echipaj. Din fericire nu au fost victime omenești”, a precizat Anca Balint, purtătorul de cuvânt al ISU Semenic Caraș-Severin.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: