Nicolae Orăvicean, primarul PNL care a pus în practică sloganul „Dezvoltăm comuna Berliște”

Nicolae Orăvicean, primarul PNL care a pus în practică sloganul „Dezvoltăm comuna Berliște”

Nicolae Orăvicean, primarul PNL care a pus în practică sloganul „Dezvoltăm comuna Berliște”. Admistrațile locale liberale țin pasul cu timpurile și schimbă în bine localitățile pe care le conduc. PNL nu lasă pe nimeni în urmă, iar dovezile sunt comunele care își schimbă imaginea, devenind cu adevărat europene.

Unul dintre multele exemple este cel al Primarului PNL, Nicolae Orăvicean, care a pus în practică sloganele campaniei electorale „Fapte, nu vorbe” și „Dezvoltăm comuna Berliște“.
„Comuna Berliște, la nivelul anului 2016, clar se încadra în rândul comunelor din județul Caraș-Severin cu puține realizări și perspective. În acest sens, eforturile noastre s-au concentrat pe finalizarea modernizării căminelor culturale din Milcoveni și Berliște, precum și pe finalizarea mai multor proiecte, dintre care amintesc: reabilitarea, modernizarea și dotarea Grădiniței din Milcoveni și construirea Centrului Comunitar pentru activități socio-educative din Rusova Veche“, menționează primarul comunei, Nicolae Orăvicean.
Sunt doar câteva din realizările vizibile din această comună. Edilul amintește și de finalizarea proiectului transfrontalier privind modernizarea și dotarea dispensarului comunal uman, dar și despre proiectele finanțate prin PNRR și Anghel Saligny, proiecte ce vor schimba în bine fața comunei și viața locuitorilor săi.
Citește și: Liberalii cărășeni și-au desemnat structurile organizatorice
Primăria, de asemenea, a continuat procesul de implementare a strategiei de dezvoltare locală a comunei Berliște, subordonată celor 2 principii fundamentale ale politicii UE, și anume: creșterea calității vieții și a gradului de confort în mediul rural și creșterea atractivității spațiului rural și, astfel, reducerea decalajelor dintre sat și oraș, dintre zonele dezvoltate și cele mai puțin dezvoltate.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: