Moldova Nouă, Oravița și Bocșa legătură rutieră directă către autostrada A1!

Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, anunță cu transparența specifică pe propria pagină de socializare de faptul că noua echipă de la conducerea forului județean muncește la inițierea a două proiecte de anvergură pentru Banatul de Munte și care țin de infrasctructură.

Apropo, știați că lucrăm la o Hotărâre de Consiliu Județean prin care dorim să introducem la finanțare în parteneriat cu Consiliul Județean Timiș, Primăria Timișoara, Consiliul Județean Caraș Severin și Reșița două proiecte pe mare infrastructură? E vorba de trenul rapid Timișoara Reșița și Drumul Expres Topolovăț – Buziaș – Bocșa – Oravița-Moldova Nouă” a precizat Romeo Dunca.

Pentru Caraș Severin, acest Drum Express de numai 140 de km, este de o foarte mare importanță. Județul ar avea parte de o enormă creștere și dezvoltare pe toate palierele cum ar fi, transportul naval și rutier, turismul și chiar industria. Vorbim despre viitor, despre accesul investitorilor din zona portul Moldova Veche, despre speranța și încrederea că #sepoate.

Proiectul va fi pus pe ordinea de zi a Consiliului Județean, pentru dezbatere și aprobare.

One thought on “Moldova Nouă, Oravița și Bocșa legătură rutieră directă către autostrada A1!

  1. De baștină sunt din Vraniut, com. Racasdia, locuiesc in Timisoara si in scurt timp ma voi stabili in Vraniut la casa părintească. Am o intrebare la care mulți vrăniceni asteapta un raspuns concretc si nu doar promisiuni.
    „CÂND SE VA FACE DRUMUL dintre RACASDIA si VRANIUT?”
    Va mulțumesc.

Lasă un răspuns