Miercuri, se oprește apa în centrul Reșiței!

Miercuri, se oprește apa în centrul Reșiței!

Aquacaraș anunță faptul că în vederea racordării rețelelor de alimentare cu apă la noua magistrală, în cadrul Programului de reabilitare a Centrului Civic- capitolul ” Înlocuire magistrală apă potabilă Piata Centrală”, la cererea și în acord cu beneficiarul lucrării, Primăria Reșița, se va opri furnizarea apei potabile, miercuri, in data de 10.06.2020, între orele 01.00-24.00.

Vor fi afectaţi rezidenții și instituțiile publice din Centru Civic, Moroasa I, Valea Domanului, Poiana Golului, de pe str. Golului, str. Nichita Stănescu, str. Octavian Goga, piața Traian Vuia, Complexul Hehn, str. Spitalului (Spitalul Staționar nr.2 și Policlinica).

Lucrarea va fi executată, în intervalul orar specificat, de către personalul SC Aquacaraș SA- Exploatarea Reșița.

Ne cerem scuze clienților afectați de întreruperea furnizării apei, pentru disconfortul și inconvenientele create.  Pentru orice neconformitate a calității apei, apărută după reluarea furnizării, rugăm utilizatorii să apeleze Dispeceratul Central al SC Aquacaraş SA la tel. 0255/215643 sau Exploatarea Resita la tel. 0255/212458. se precizează în comunicatul de presă al S.C. Aquacaraș S.A.

Lasă un răspuns