Mare ți-e grădina, Doamne! Câtă minte poți să (n-)ai să înțepi anvelopele unui echipaj de poliție aflat în misiune!

Ieri, 06 noiembrie 2020, polițiști de la Poliția Orașului Moldova Nouă au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului, doi tineri de 21 și 29 de ani, din Moldova Nouă, bănuiți că ar fi înțepat anvelopele unei autospeciale de poliție, parcată pe o stradă din oraș.

Astfel, în data de 05 noiembrie, în jurul orei 20.45, în timp ce mașina de poliție se afla parcată în fața unui local de alimentație publică din oraș, unde echipajul de poliție efectua verificări cu privire la respectarea legislației în vigoare, bărbatul de 29 de ani ar fi înțepat anvelopele stânga față și spate ale mașinii, celălalt tânăr stând de pază.

Aceștia au fost identificați imediat de polițiști și conduși la sediul poliției pentru cercetări.

„În acest caz, polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova Nouă continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, în vederea tragerii la răspundere penală a persoanelor vinovate”, a precizat inspector principal Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

Un alt caz a avut loc la Oțelu Roșu …

ARESTAT PREVENTIV PENTRU TÂLHĂRIE CALIFICATĂ

Ieri, 06 noiembrie 2020, polițiști de la Poliția Orașului Oțelu Roșu au reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 33 de ani, din comuna Zăvoi, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În aceeași zi, procurori de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș l-au prezentat pe bărbat judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunere de arestare preventivă, fiind admisă propunerea și dispusă arestarea preventivă a acestuia.

Cel în cauză este bănuit că în noaptea de 05 spre 06 noiembrie, în jurul orei 02.00, ar fi pătruns prin spargerea unui geam, în locuința unui bărbat de 68 de ani, din localitatea Măgura, amenințându-l și lovindu-l cu un obiect contondent, cu scopul de a-i sustrage banii pe care îi avea asupra lui, reușind să îi sustragă suma de 106 lei din buzunarul pantalonilor.

În urma agresiunii, persoana vătămată a fost transportată la spital, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, fără a rămâne internată.

Bărbatul de 33 de ani a fost introdus in Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului pentru 30 de zile.

FLORIN ȘTIUBE

Lasă un răspuns