Marcel Vela: „Ziua Z, 11.11, România. – ușor de memorat”. Cea mai mare acțiune MAI din ultimii ani, cu 3.000 de polițiști care au intervenit în FORȚĂ!

Astăzi, 11 noiembrie 2020 a avut loc cea mai mare operațiune a Ministerului Afacerilor Interne din ultimii ani împotriva mediului infracțional, fie că este vorba de crimă organizată, infracțiuni de natură economico-financiară sau la regimul armelor și munițiilor.

Promisiunea recentă «Suntem cu ochii pe voi» făcută de Marcel Vela, ministrul afacerilor interne, celor certați cu legea a fost transformată în operațiuni eficiente în 29 de județe ale României, inclusiv în municipiul București. O asemenea operațiune pentru a fi eficientă trebuie pregătită cu maximă discreție, programată ca un ceas elvețian și trebuie executată fără ezitare, cu precizia unui chirurg expert, astfel că misiunea la nivel național «Ziua Z – 11.11.» trebuie să devină una de referință în istoria post-decembristă a MAI.

Astăzi, au avut loc 619 acțiuni în forță ale structurilor MAI, dintre care 489 de percheziții și 130 de descinderi vizând destructurarea unor grupări infracţionale organizate, acţiuni ce se derulează concomitent pe raza judeţelor Botoşani, Suceava, Iaşi, Neamţ, Galaţi, Vrancea, Covasna, Braşov, Buzău, Prahova, Dâmboviţa, Constanţa, Călăraşi, Ilfov, Teleorman, Argeş, Dolj, Gorj, Olt, Vâlcea, Alba, Caraş-Severin, Timiş, Arad, Bihor, Satu Mare, Cluj şi Bistriţa Năsăud şi în municipiului Bucureşti.

Ziua Z”, ușor de memorat. Vela: 11.11. Cea mai mare ACȚIUNE din ultimii ani. 3.000 de cadre, intervenție în FORȚĂ.

„Să vă spun câte ceva despre Ziua Z. Am ales această zi, Ziua Z, pentru că va fi ușor de memorat pentru cei care vor analiza activitatea MAI. Ziua Z, 11.11, România.

sursa: dcnews.ro

Atunci când am spus că suntem cu ochii pe ei nu a fost o figură de stil cum am văzut că mai comentau unii pe rețelele de socializare. Este cea mai mare acțiune executată de Ministerul Afacerilor de Interne din ultimii ani. Au acționat astăzi 3.000 de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și cadre din alte structuri. S-au executat 619 acțiuni în forță, dintre care 489 de percheziții și 130 de descinderi. Dintre cele 489 de percheziții, 386 sunt pe crimă organizată, 36 în zona judiciară, 46 de criminalitate economico-financiară și 21 pe infracțiuni care țin de arme și muniții”, a precizat ministrul afacerilor interne, Marcel Vela.

FLORIN ȘTIUBE

Lasă un răspuns