Marcel Vela și Jaro Marșalic vor fi locomotivele PNL pentru parlamentare!

Marcel Vela și Jaro Marșalic vor fi locomotivele PNL pentru parlamentare!
Astăzi, sâmbătă 10 octombrie, Biroul Politic Județean a stabilit candidații PNL Caras-Severin pentru alegerile parlamentare.
Ținta BPJ este de a obține trei mandate întregi de parlamentari, unul de senator și două de deputați, iar la redistribuire inclusiv un al treilea posibil deputat.
În unanimitate a fost desemnat Ion Marcel Vela – președintele Filialei – pentru a candida pe prima poziție pe Lista de Senat.
Totodată, la Camera Deputaților au fost votați Jaro Marșalic pentru a deschide lista, iar în urma unei competiții strânse au fost desemnați Dumitru Rujan pe poziția a doua si Ion Chisăliță pe locul trei.
Candidații votați în Biroul Județean au fost validați conform Statutului PNL în ședința Comitetului Director Județean al Filialei PNL Caras-Severin, din care fac parte toți președinții organizațiilor locale, care a avut loc tot astăzi în stațiunea Băile Herculane.
„Completarea listelor pentru Camera Deputaților si Senat, inclusiv supleanții din partea PNL, se va face mâine de către Echipa de management a campaniei electorale a Filialei PNL Caraș-Severin”, se mai precizează în comunicatul de presă al PNL Caraș-Severin

Lasă un răspuns