Marcel Vela: „Întotdeauna există speranță! Trebuie să dăm dovadă că suntem uniți, responsabili și puternici – ca oameni și ca nație!”

Marcel Vela: „Întotdeauna există speranță! Trebuie să dăm dovadă că suntem uniți, responsabili și puternici – ca oameni și ca nație!”
Marcel Vela este cărășeanul care face parte din Guvernul României, în calitate de ministru al afacerilor interne și care recent a postat pe pagina proprie de socializare un mesaj emoționat către poporul român, legat de credința în bunul Dumnezeu și totodată un ape la unitate și responsabilitate civică.
„De multe ori, ni se întâmplă lucruri care nu au o explicație și care ne pun pe gânduri.
Viața este imprevizibilă, iar în orice moment, aceasta ne poate aduce în cale cele mai neașteptate trăiri fie de fericire, fie de tristețe.
Cel mai important lucru este să știm cum să le gestionăm și ce să învățăm din ele.
Această fotografie nu este una oarecare. Este exemplul unui miracol de acum câteva luni, când un incendiu a cuprins Biserica Ortodoxă din cartierul Gai.
Colegii mei, pompierii din Arad, s-au luptat timp de o oră cu flăcările. După pătrunderea în biserică, au observat printre obiectele care se aflau pe una dintre mese o Biblie, iar în interiorul ei un tricolor. Chiar dacă tot ce se afla pe masă era puternic afectat de incendiu atât Biblia, cât și tricolorul au scăpat ca prin minune!
Dragi prieteni, trecem în aceste zile, cu toții, prin momente foarte grele.
Pentru a depăși cu bine această încercare, trebuie să dăm dovadă că suntem uniți, responsabili și puternici – ca oameni și ca nație!
Acestea sunt momentele care ne definesc și rămân în istorie, iar noi, de-a lungul vremurilor, am trecut cu bine și am răzbit.
Și cum am spus și la început,
Întotdeauna există speranță!Marcel Vela – Ministrul Afacerilor Interne în Guvernul României.

Lasă un răspuns