Lucrările de reparații ale străzilor continuă la Anina

Lucrările de reparații ale străzilor continuă la Anina

Prezentam zilele trecute faptul că primarul orașului Anina, Gheorghe Românu, este preocupat de ridicarea standardului locuitorilor fostei urbe minere, de data aceasta fiind vorba de lucrări de reparații ale străzilor localității.

Lucrările de reparație ale străzilor au debutat cu strada Horea, strada Colonia Roșie și strada Vasile Alecsandri, iar recent s-au demarat lucrările și pe alte străzi ale orașului. Este vorba de străzile: Cloșca, Crișan, Colonia a doua și Colonia a treia.

 „În momentul de față se lucrează la repararea unor străzi. Din  cauză că nu a fost recepționată instalația de canalizare de la Aquacaraș, suntem nevoiți să facem reparații pe strada Cloșca și strada Crișan. Aceste străzi nu pot fi incluse pe lista străzilor ce urmează sa fie asfaltate sau betonate.

Primarul orașului Anina – Gheorghe Românu

În momentul de față reparăm și strada Colonia a doua  și strada Colonia a treia, pe care punem piatră concasată ce urmează a fi tăvălugită”, a spus Gheorghe Românu, primarul orașului Anina.

FLORIN ȘTIUBE

One thought on “Lucrările de reparații ale străzilor continuă la Anina

  1. Poate cei mai fericiti din oras sunt copii din zona liceului,Scolii Generale Mihai Sadoveanu, sunt toata ziua pe terenul de fotbal sintetic.Meritam si noi sa avem un astfel de teren(ca tot la-m vazut in foto) am asteptat 25 de ani sa avem un astfel de teren.!!!

Lasă un răspuns