Lectura te face învingător!

Lectura te face învingător!

Lectura te face învingător! 

În urma vizitei realizate la Biblioteca Județeană ,,Paul Iorgovici” în iunie 2022, elevii din clasele a V-a și a VI-a (la momentul respectiv) de la Centrul Județean de Excelență Caraș-Severin, coordonați de doamna prof. Korka Aurora-Rodica, au acceptat provocarea de a participa la Concursul de lectură „BĂTĂLIA CĂRȚILOR“. Astfel, cinci dintre aceștia s-au înscris în competiție: BOERU DARIA-MARIA, CORCAN RALUCA-MARIA, JIVAN BRIANA-SARA, LĂZĂRESCU DARIA-ȘTEFANIA, RĂUȚU KARINA-MARIA.

Lectura

În această toamnă, ca urmare a parcurgerii tuturor etapelor concursului, s-au regăsit printre finaliști BOERU DARIA-MARIA, CORCAN RALUCA-MARIA, RĂUȚU KARINA-MARIA (clasa a VI-a) și JIVAN BRIANA-SARA (clasa a VII-a). Toate sunt eleve meritorii care au primit diplome într-un cadru festiv. La Consiliul Județean Caraș-Severin, cu ocazia sărbătoririi a 70 de ani de lectură și bibliotecă publică la Reșița.

Lectura

Miercuri, 23 noiembrie 2022, la filiala Lunca Bârzavei a Biblioteca Județeană ,,Paul Iorgovici”, elevii de la Centrul Județean de Excelență Caraș-Severin, alături de ceilalți finaliști, au prezentat, în cadrul dezbaterii ,,Convinge-mă să citesc”, cartea preferată. Cu emoții dar și cu entuziasm, aceștia au răspuns la întrebările pregătite de membrii juriului pe marginea celor 10 cărți citite și au adresat, la rândul lor, întrebări celorlalți participanți.

Lectura

La finalul dezbaterii, copiii noștri excelenți au obținut trei din cele cinci premii acordate:
CITITORUL ANULUI 2022 : JIVAN SARA BRIANA (clasa a VII-a).
CEA MAI BUNĂ FIȘĂ DE LECTURĂ : CORCAN RALUCA MARIA (clasa a VI-a).
PREMIUL SPECIAL AL JURIULUI : BOERU DARIA MARIA (clasa a VI-a).
Citește și: Drumul spre excelență, la Centrul de Excelență Caraș-Severin
„FELICITĂRI, COPII MINUNAȚI! Faceți cinste părinților și dascălilor voștri! Ați dovedit că lectura te face învingător!” – mesajul transmis de Loredana Conciatu, directorul Centrului Județean de Excelență Caraș-Severin.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: