Ioan Popa: „Vă mulțumesc și vă asigur că vom duce Reșița Noastră acolo unde merită!”

Ioan Popa: „Vă mulțumesc și vă asigur că vom duce Reșița Noastră acolo unde merită!”

Ioan Popa este noul primar al municipiului Reșița, pentru încă patru ani, iar bucuria cea mare este că de acum atât capitala Banatului Montan cât și toate localitățile județului sunt conectate la un sistem integrat performant al administrației publice județene și locale.

Primăria municipiului Reșița și-a dovedit eficiența în cei patru ani, iar acum este rândul Consiliului Județean să devină locomotiva performantă care să tragă după ea toate localitățile Banatului de Munte, către progresul județului. Nu va fi ușor, dar administrația publică liberală va reuși și va oferi modelul a ceea ce trebuie făcut în județ în acești ultimi ani. De acum înainte, Romeo Dunca și Ioan Popa pornesc motoarele, fac reglajele și demarează în cursa pentru Marele Premiu al Dezvoltării Județului Caraș-Severin. Este o dovadă în plus că Dumnezeu a binecuvântat județul Caraș-Severin, atunci când l-a creat și mai apoi acum în anul 2020, când și-a ales conducătorul care să-l dezvolte și să-i redea demnitatea, după atâția ani de bătut apa în piuă.

        „Am ajuns acasă, mi-am pus un ceai, e liniște și abia acum eliberez “supapa”… pur și simplu îmi curge o lacrimă pe obraz, o senzație ce nu am mai trăit-o de mult… să fie de bucurie..?! Să fie de oboseală..?! Să fie refularea ultimelor luni de stres, proiecte, atacuri, campanie, conturi false, dezamăgiri create de persoane în care am crezut..?! Nu cred.

Cred că e marea surpriză creată de voi, cei care prin votul de ieri, mi-ați confirmat că tot ceea ce am reușit în acești 4 ani a fost BINE!

Acțiunile unui edil se confirmă la final de mandat și ieri mi-ați acordat nota pentru ceea ce eu, împreună cu echipa mea am realizat! Știu, sunt enorm de multe lucruri de făcut până când viața noastră, a reșițenilor, va fi mai bună, dar votul vostru îmi dă încredere că împreună le vom face pe toate!

Vă mulțumesc și vă asigur că vom duce Reșița Noastră acolo unde merită!

Bună dimineața Reșița, Bună dimineața Caraș-Severin! Pornim la drum cu forțe proaspete! Romeo, pornește motoarele! 😊 – Ioan Popa – primarul municipiului Reșița.

Lasă un răspuns