Înscriere online pentru examenul de titularizarea profesorilor

Înscriere online pentru examenul de titularizarea profesorilor

Calendarul privind mobilitatea personalului didactic din învățământul preuniversitar în anul școlar 2020-2021 a fost reactualizat, recent, prin Ordin de ministru.

Astfel, în perioada 9-16 iulie, candidații la Concursul național de ocupare a posturilor didactice/catedrelor din unitățile de învățământ preuniversitar își vor depune dosarele de înscriere la Inspectoratele școlare județene sau le pot transmite și electronic.

Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin a anunțat public că depunerea dosarelor pentru titularizare va avea loc doar online, asemenea IŞJ Brașov și cel al municipiului București, fiind considerat un exemplu de bună practică și pentru celelalte inspectorate similare din țară.

„Suntem unul dintre cele patru inspectorate școlare la nivel naţional care a ales această modalitate pentru a evita riscurile asociate pandemiei”, a spus inspectorul școlar general al județului Caraș-Severin, Carina Pristavu.

Proba scrisă din cadrul Concursului de titularizare va avea loc în data de 29 iulie, cu respectarea tuturor măsurilor igienico-sanitare în vigoare.

Primele rezultate vor fi afișate pe 4 august, iar contestațiile vor fi depuse în perioada 4-5 august. În data de 11 august vor fi afișate rezultatele finale.

Calendarul complet al mobilității personalului didactic din învățământul preuniversitar este disponibil pe site-ul Ministerului Educației și Cercetării, https://www.edu.ro

FLORIN ŞTIUBE

Lasă un răspuns