Înmatriculările auto se fac în fiecare zi de marți și joi și la Caransebeș!

Înmatriculările auto se fac în fiecare zi de marți și joi și la Caransebeș!

 Instituția Prefectului, prin comisarul şef George Marinescu, Şef Serviciu  Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Caraș-Severin, aduce detalii concrete locuitorilor municipiului Caransebeș, privind înființarea sediului secundar SPCRPCIV CS în orașul de pe malurile râurilor Timișului și Sebeș.

 Conform ordinului ministrului afacerilor interne nr. 139/16.09.2020, începând cu ziua de marţi, 22.09.2020, se operaţionalizează sediul secundar al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi  Înmatriculare  a Vehiculelor  Caraş-Severin, în clădirea Poliţiei Municipiului Caransebeş, din str.  Ţarinei, nr. 7, parter, unde se vor desfăşura, în zilele de marţi şi joi, între orele 09:00 – 13:00, activităţi de preluare a documentelor necesare operaţiunilor de înmatriculare a vehiculelor şi de eliberare a plăcuţelor cu numere de înmatriculare sau provizorii.

„Menţionăm că pentru documentele de înmatriculare preluate marţi, eliberarea plăcuţelor cu numere de înmatriculare sau provizorii se va  face în ziua de joi, respectiv pentru documentele de înmatriculare preluate în ziua de joi, eliberarea plăcuţelor se va  face în următoarea zi de marţi”, se precizează în comunicatul biroului de presă al Instituției Prefectului județului Caraș-Severin.

FLORIN ȘTIUBE

 

 

 

 

Lasă un răspuns