INFORMARE Primăria Răcășdia

INFORMARE Primăria Răcășdia

INFORMARE Primăria Răcășdia

Această informare este efectuată de: UAT Comuna Răcășdia, jud. Caras-Severin, ce intenţionează să solicite de la ADMINISTRAŢIA BAZINALĂ DE APĂ BANAT, aviz de gospodărire a apelor pentru desfăşurarea activităţii de: Canalizare menajeră și stație de epurare localitatea Vrăniuț, Comuna Răcășdia, Judetul Caraș – Severin.
Această investiţie este nouă.
Ca rezultat al procesului de producţie vor rezulta permanent următoarele ape uzate: ape menajere, ce se vor trata în stația de epurare Vrăniuț, propusă in proiect și se vor evacua în pârâul Ciclova.
Această solicitare de aviz este conforma cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare.
Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată.
Persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului la adresa: Primăria Răcășdia, Strada Principală, nr 133, respectiv D-lui Nica Iosif, tel. 0730260914.

sursa foto: Cosmin Lățan

Lasă un răspuns