Încă o bucurie făcută copiilor din Reșița: Pump Track în Govândari

Încă o bucurie făcută copiilor din Reșița: Pump Track în Govândari

        Primarul municipiului Reșița, Ioan Popa, a demonstrat de-a lungul mandatului că este un edil al proiectelor și alături de echipa lui din cadrul administrației locale a inițiat chiar lucrări și proiecte în premieră. Multe dintre inițiativele primarului Ioan Popa au venit  în sprijinul copiilor sau a tineretului reșițean, fie că vorbim de proiecte educaționale, reabilitări ale clădirilor instituțiilor  de învățământ, amenajări de baze sportive sau locuri de joacă.

Cea mai recentă amenajare de agrement este instalarea unui circuit de Pump Track în Parcul Tricolorului din cartierul Govândari, care a devenit foarte repede o atracție pentru copiii din zonă, așa cum se poate viziona din materialul video de promovare a locului de joacă pentru copii.

Circuitul de Pump Track  este un traseu realizat în valuri pe care te poți deplasa pe bicicletă, trotinetă sau skateboard.

Iubitorii baschetului se pot bucura și  ei de noul teren amenajat în locația unde funcționează patinoarul.  De altfel, pe timpul iernii, pe terenul de baschet va funcționa patinoarul, deja cunoscut și îndrăgit de toți reșițenii.

FLORIN ȘTIUBE

Lasă un răspuns