Inaugurare Sala de Sport Răcășdia! Administrația liberală a comunei Răcășdia continuă modernizarea localității

Inaugurare Sala de Sport Răcășdia! Administrația liberală a comunei Răcășdia continuă modernizarea localității

Inaugurare Sala de Sport Răcășdia! Administrația liberală a comunei Răcășdia continuă modernizarea localității. 

Nici nu s-au încheiat bine ecourile Târgului Mare de Primăvară care a adus împreună un număr record de cetățeni și iată că, azi, miercuri 29 martie, ora 10:00, a avut loc un nou mare eveniment pentru comună. Este vorba de  recepția noului edificiu al Sălii de Sport din comuna Răcășdia. 

Sala de Sport se ridică la standarde europene și este construită prin CNI. Valoarea proiectului este de 7 900 000 lei TVA inclus.
Citește și: Mirco Lechici a mai demarat un proiect pentru Răcășdia!

’’Este o mare bucurie pentru mine faptul că am reușit să oferim tinerilor o șansă în plus de a practica sportul și de a participa la competiții sportive în comuna noastră. Am reușit să îndeplinim și această promisiune. Vom continua să ne respectăm toate angajamentele făcute oamenilor. 
În calitate de administrator al comunei Răcășdia vă mulțumesc tuturor celor care ați contribuit la ridicarea acestui nou edificiu al Sălii de Sport!’’, a spus Mirco Lechici.
Administrația liberală a comunei Răcășdia continuă proiectele legate de dezvoltarea și atragerea tinerilor localnici către sport. Comuna Răcășdia are și un teren multifuncțional de dimensiuni reduse cu gazon sintetic și împrejmuire care a fost inaugurat anul trecut de Ziua Copilului. În toamna anului trecut, UAT Răcășdia a inaugurat și un parc de joacă pentru copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *