Fotbalul se va putea juca cu spectatori?!

Fotbalul se va putea juca cu spectatori?!

 Premierul Ludovic Orban a declarat că în  ceea ce privește prezența  spectatorilor pe stadioane, dacă scade numărul de infectări și într-o  localitate nu este nici un caz, se poate ajunge și la meciuri disputate  cu public.

foto: eu sunt12.ro

A subliniat  însă și  faptul că galeriile de fotbal sunt foarte greu de controlat și că, în aceste condiții, riscul de transmitere a noului coronavirus este foarte mare.

 Direcția de Sănătate Publică Arad a anunțat, prin directorul Horia Timiș, faptul că UTA ar putea juca jocurile de acasă cu un număr limitat de spectatori.

foto: alba24.ro. Horea Timiș – director DSP Arad

 „Oricând putem să revenim pe stadion, pentru că am avut o discuție și cred că activitățile economice și sociale trebuie să meargă înainte. Dacă va exista un meci pe stadion, acest meci trebuie făcut în condițiile legislației în vigoare, ca să  păstrăm acea prevenție. 

Toți suporterii trebuie să fie organizați în așa fel încât să se păstreze distanțarea socială, să poarte mască, să fie termometrizati, și să fie la cel puțin un metru distanță.

foto: uta-arad.ro

Trebuie să mergem mai departe și chiar eu o să mă duc la și o să susțin echipa favorită”, a declarat Horea Timiș conform TV Arad.

 Marele obstacol, din păcate, este numărul mare de cazuri de covid 19 din ultimul timp, dar trăim cu speranța că in viitorul apropiat vom putea participa la spectacolul fotbalistic din postura de spectatori.

SORIN OȘAN

Lasă un răspuns