Felix Borcean este un „exemplu” pentru șoferi! A avut nevoie de o ”bere”, să se ”relaxeze”! Din păcate, la volan”

Felix Borcean este un „exemplu” pentru șoferi! A avut nevoie de o ”bere”, să se ”relaxeze”! Din păcate, la volan”

Felix Borcean este candidatul independent la funcția de primar al municipiului Caransebeș și ieri seară a făcut-o de oaie”. După, ce a participat la o emisiune electoral live, Felix Borcean s-a oprit la taclale ”la o bere” cu un prieten. Nimic grav până acum.. Mai grav este că s-a urcat la volan și a fost oprit de poliția rutieră. De altfel, toate aceste lucruri le prezintă cu ”transparență” chiar ”candidatul independent” Felix Borcean pe propria pagină de socializare!

Vreau să aflați de la mine ce s-a întâmplat: venind de la Reșița de la o emisiune la express de Banat, am fost invitat de către un prieten să vedem repriza a II-a la meciul Viitorul-Craiova. Am băut o bere, în jumătatea de oră cât am stat la el, am fost pândit de poliție, testat, rezultat 0,17. Permis suspendat, avertisment. Cam atât… Îmi asum și regret, evident. PS. Presa a aflat înaintea mea”, a spus Felix Borcean.

Fapta primarului suspendat al municipiului Caransebeș este o gafă majoră nu numai pentru un om politic ci și pentru orice șofer conștient. „Asumarea” gestului de către Felix Borcean este tardivă și puerilă, după ce acuză poliția că l-a „pândit” sau că presa a aflat prima, care vrem, nu vrem, sunt instituții care au acționat profesionist! Posibil ca poliția și presa să fi avut potul lor, dar cine este vinovat de toate acestea, când de fapt, tu, candidat onest, cinstit, independent, dar care are nevoie disperată de o armată de alte partide în spate, te urci băut la volan!? Păi, dacă nici un primar „iubit și apreciat” de calibrul dumitale, domnule profesor Felix Borcean, nu ai găsit chiar și la aceea oră, un șofer prieten care să-l repeadă până la Caransebeș, atunci despre ce popularitate mai vorbim?! Dacă îți era sete, măi Felix dragă (nr. – pe limbajul lui nea Nelu), aveai o serie de alternative legale, exact ca în administrația publică!… Puteai servi o bere fără alcool! Simplu ca bună ziua, dar ai ales, din nou, varianta păcatului!

FLORIN ȘTIUBE

Lasă un răspuns