Ezeriș a făcut o remiză albă la Hațeg. A ajuns însă „lanternă roșie”

Ezeriș a făcut o remiză albă la Hațeg. A ajuns însă „lanternă roșie”

Ezeriș a făcut o remiză albă la Hațeg. A ajuns însă „lanternă roșie”. În ultima etapă a campionatului regulat, Progresul Ezeriș s-a întors cu un punct de la Hațeg. Cărășenii nu au putut să se bucure prea mult de punctul obținut pentru că gorjenii de la Pandurii Târgu Jiu au învins cu 3-2 la Șimian. Victoria gorjenilor a făcut ca Progresul Ezeriș să devină … lanternă roșie…

Retezatul Hațeg Progresul Ezeriș 0-0
Progresul Ezeriş: Birăescu (cpt)- Mărgan, Brathwaite, Veca – Careba, Teka, Rotariu, Cărăuşu, Dumitru (Ciurea)– Geangălă, Piquionne.

Manu Gheorghe: „Am mers și la meciul cu Hațeg, tot pe același sistem 1-3-5-2. Știam ce ne așteaptă că este un meci care pe care….

Ezeriș

Am încercat să realizăm o superioritate numerică în culoarul median și să-i surprindem pe contraatac! A fost o primă repriză echilibrată. Ne-am creeat câteva ocazii. Pot spune cu o concentrare mai mare reușeam chiar să deschidem scorul! A fost 0-0 la pauză. A doua repriză a fost una în care am trecut de la agonie la extaz.
Citește și: Progresul Ezeriș a pierdut meciul de … șase puncte cu Aurul Brad!
Am încercat să-i închidem foarte bine, deși o greșeală personală (după cum ne este obiceiul) a dus un fault care a fost un pic contestabil. În prima fază centralul a dat lovitura liberă pe 18 metri, apoi după o discuție cu tușierul aflat în partea opusă s-a dat 11 metri. Capitol la care Birăescu ca de fiecare dată a fost imbatabil! Apoi pe moralul nostru bun am început să-i dominăm pe final, unde Geangălă după o incursiune personală a fost faultat de portar însă centralul ne-a refuzat 11 metri. În mintul 89 același Geangălă, scăpat singur de la centrul terenului, nu a reușit să rezolve ecuația meciului. Portarul advers a reușit să-l blocheze în extremis… Una peste alta este un rezultat de moral…. O partidă reușită a noastră unde nu am reușit să punem cireașa pe tort, deși am avut-o în mână!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *