Eveniment privat întrerupt de polițiști! 14 persoane și patronul localului amendați cu 5.000 lei!

EVENIMENT PRIVAT ÎNTRERUPT DE POLIȚIȘTI,  29 DE SANCȚIUNI CONTRAVENȚIONALE PENTRU NERESPECTAREA MĂSURILOR DE PREVENIRE ȘI COMBATERE A EFECTELOR PANDEMIEI DE COVID -19

În cursul nopții precedente, de 21 spre 22 noiembrie 2020, polițiștii cărășeni împreună cu reprezentanți ai celorlalte instituții cu atribuții în domeniu, au continuat și au intensificat acțiunile de verificare a respectării măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei Covid – 19.

foto arhiva Politia Română

În acest context, polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș și Secția 2 Poliție Rurală s-au sesizat din oficiu cu privire la organizarea unui eveniment privat (petrecere), la un local public din comuna Obreja.

La adresa respectivă au fost identificate 14 persoane față de care s-a luat măsura sancționării contravenționale pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 55 din 2020.

Administratorul localului a fost sancționat cu amendă de 3.000 de lei, iar cei 14 participanți au fost sancționați cu amenzi de 2.000 de lei, fiecare, pentru participarea la evenimentul privat și pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară.

foto facebook arhiva obiectiv de suceava

Evenimentul privat a fost întrerupt, iar participanții au părăsit locația.

În urma verificărilor efectuate în cursul nopții în zona Caransebeș, au fost aplicate în total 29 de sancţiuni contravențională în valoare de 31.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr.55 din 2020.

„Reamintim cetățenilor că având în vedere evoluția situației epidemiologice din România, în conformitate cu legislația în vigoare, în această perioadă nu este permisă organizarea de evenimente private.

Vă rugăm să purtați masca de protecție, să păstrați distanța de siguranță, să respectați regulile privind deplasarea pe timpul nopții și toate măsurile luate de autorități pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19.

Suntem la datorie pentru siguranța cetățenilor și vom aplica in continuare legea, în toate situațiile în care se impune luarea măsurilor legale”, a precizat inspector principal Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

FLORIN ȘTIUBE

Lasă un răspuns