Elena Vetrilă – un primar pentru comuna Brebu!

Elena Vetrilă – un primar pentru comuna Brebu!

Elena Vetrilă este candidatul PNL la funcția de primar al comunei Brebu și a dovedit că are experiență administrativă prin munca depusă în cadrul UAT Brebu ca inspector fiscal. Un om integru, onest și sincer cu oamenii și care are experiență în atragerea de fonduri europene.

Elena a candidat și la alegerile locale din 2016, unde a fost ”învinsă cu cântec” la un ecart de numai șase voturi de către actualul primar. A pierdut atunci în primul rând pentru că nu a avut „experiență politică”, lucru dovedit cel puțin la capitolul „drumul oaselor” al urnei mobile. Acum, după patru ani, avem convingerea că bunul Dumnezeu a așezat lucrurile, așa cum a știut el mai bine, pentru Lucrarea Lui. A știut că Elena este un om cu frica lui Dumnezeu și divinitatea doar și-a amânat lucrarea. Elena a acceptat verdictul cu revoltă, dar și cu multă smerenie, deși prea își băgase necuratul coada la urma mobilă, cu cele 16 buletine de vot anulate cu „numai” două ștampile, doar pe candidatul de atunci, Elena Vetrilă. 

Elena Vetrilă a intrat în campania electorală cu o scrisoare deschisă către cetățenii comunei Brebu, pe care-i invită să vină la vot și să-ți exercite dreptul constituțional, după cum le spune sufletul și crezul.

„Dragii mei,

Scriu aceste rânduri din sinceritatea inimii mele despre ce înseamnă pentru mine alegerile locale din Comuna Brebu (Brebu, Valeadeni și Apadia) de anul acesta.  Mulți ar spune că aceste cuvinte, în aceeași frază, nu au nici o legătură sau sens, însă în mod deosebit am vrut să încep astfel, pentru că doar vorbind cu inima și din inima te poți face auzit de oameni.

Oameni care știu că s-au săturat de cuvinte goale, de răutăți, de replici la orice, oameni avizi după ceva care să îi “miște”, să îi scoată din răceala și rutina firului vieții, oameni care cred încă în binele comun, oameni care țin ascunsă în ei dorința de a face bine la rândul lor pentru că nu mai au încredere în nimeni și nimic, pentru că nu cred în puterea lor de a da exemplu, pentru că se simt prea mici într-o lume atât de mare și plină de…gol.

De aceea, vă scriu aceste rânduri ca OM, un om care a prins drag de această COMUNĂ, pentru care Brebu, Valeadeni și Apadia înseamnă ACASĂ din toate punctele de vedere.

Vă scriu ca un părinte care și-a născut și crescut copilul aici, vă scriu ca să știți că noi, oamenii, deși îndepărtați și adânciți în propriile noastre vieți, suspinăm și ne dorim aceleași lucruri și fac un apel în acest sens:

INFORMAȚI-VĂ, FACEȚI-VĂ APOI PROPRIA PĂRERE și MERGEȚI LA VOT, exprimați-vă dorința!

Faceți asta, însă nu pentru că așa face și prietenul, vecinul, nu pentru că așa spune cineva, ci pentru că v-ați informat, ii cunoașteți pe toți candidații, le cunoașteți planurile din campanie, le-ați urmărit activitatea în tot acest timp și, unde e cazul de ani de zile, v-ați format propria părere.

Haideți să renunțăm la mentalități de genul: “votez cu cine îmi oferă ceva”, “votez cu x, pentru că y oricum nu are șanse” sau “votez cu x pentru că e mai cunoscut decât ceilalți”.

Votul nu e o ocazie să fim cool și populari și să ne luăm după cum e moda, este o ocazie să fim cetățeni responsabili, să fim sinceri față de noi, să conștientizăm vremurile pe care le trăim și nevoile actuale, să cerem mai mult, să ne facem auziți! REPREZINTĂ o obligație față de copiii noștri care trăiesc sau vor trăi bucurându-se sau nu de roadele deciziilor noastre.

 Vă mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată!🙏🏻

Fie ca ce este mai bun pentru comuna noastră să-și găsească drumul spre locul cuvenit!

Doamne ajută! 🙏🏻

Elena Vetrilă – candidat PNL pe funcția de primar al Comunei Brebu

și la Brebu #sepoate!

ȘTIUBE FLORIN 

Lasă un răspuns