Elena-Adriana Sărăor – un primar adevărat pentru comuna Fârliug!

Elena-Adriana Sărăor – un primar adevărat pentru comuna Fârliug!

Elena – Adriana Sărăor este candidatul PNL la funcția de primar al comunei Fârliug și are o experiență vastă în administrația publică. Adriana s-a adresat electoratului din Fârliug cu o scrisoare – mesaj emoționantă prin care îi asigură pe consăteni că obiectivul major al potențialului mandat este asigurarea bunăstării comunității.  

Dragi cetățeni ai Comunei Fârliug

🔵Pentru mulți dintre dumneavoastră sunt Adriana, funcționarul public din Primăria Fârliug, aflat întotdeauna în slujba cetățenilor, cu o experiență de peste 14 ani în administrație publică.
În ultima perioadă de timp, am fost onorată să ocup înalta funcție publică, cea de subprefect al județului Caraș-Severin, funcție care mi-a permis și mai mult să înțeleg care sunt nevoile oamenilor și cât de important este să promiți oamenilor doar lucrurile care sunt cu adevărat realizabile.

🔵Prin muncă și cu ajutorul lui Dumnezeu, am devenit omul de astăzi. Am capacitatea de a mă implica, am voința și experiența de a duce lucrurile până la capăt, de a găsi soluțiile potrivite pentru realizarea tuturor obiectivelor pe care mi le-am propus pentru comunitatea noastră.

🔵În această perioadă a campaniei electorale veți auzi multe lucruri frumoase dar, vă asigur că pentru realizarea lor este absolut necesar ca cel care promite să fie și capabil să realizeze ceea ce promite, să aibă o pregătire profesională temeinică, să aibă experiență în administrație și să vadă în viitor, adică să aibă viziune.

🔵Cred cu tărie că, experiența pe care am dobândit-o în acești ani de administrație, împreună cu susținerea dumneavoastră, sunt factorii de bază care ne vor ajuta să aducem comuna noastră la standarde europene.

🔵Am toată încrederea în înțelepciunea dumneavoastră de a decide spre binele comunității noastre, pentru viitorul comunei și pentru binele nostru al tuturor.

🔵Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de susținere și vă asigur că voi rămâne mereu alături de dumneavoastră!

🔹️Echipa mea, formată din oameni tineri, frumoși și motivați să facă schimbarea.
🔹️Ei sunt oamenii pe care mă pot baza și alături de care voi reuși să realizez tot ce mi-am propus pentru comuna Fârliug.

🔹️Vă mulțumesc că îmi sunteți alături!
🔹️Mulțumesc și celor care ne susțin și nu apar în fotografie!

PROGRAM ELECTORAL PENTRU COMUNA FÂRLIUG 2020-2024

Obiective pentru o dezvoltare durabilă:

 1. Realizarea infrastructurii de canalizare pentru toate cele 6 sate aparținătoare comunei;
 2. Înființarea rețelei de distribuție a gazelor naturale în Comuna Fârliug, județul Caraș Severin;
 3. Asfaltarea străzilor comunei Fârliug;
 4. Extinderea rețelei de  alimentare cu apă;
 5. Construirea de rigole și podețe betonate;
 6. Accesare fonduri pentru cadastrarea sistematică a comunei;
 7. Reabilitarea și menținerea în bune condiții a drumurilor de acces către exploatațiile agricole ale cetățenilor;
 8. Modernizarea și extinderea Casei de Cultură Fârliugeana;
 9. Construirea unei săli de sport pentru elevii Școlii Gimnaziale Fârliug;
 10. Construirea unui pod peste pârâul Tău;
 11. Construirea unui sediu modern pentru Primăria comunei Fârliug, în centrul comunei;
 12. Reorganizarea compartimentelor din aparatul de specialitate al primarului pentru fluidizarea circuitului documentelor și eliminarea termenului de așteptare, precum și sprijinirea cetățenilor în vederea întocmirii documentațiilor pentru accesarea fondurilor nerambursabile.

#PNL
#ÎmpreunăConstruimCeaMaiFrumoasăComună

 

Lasă un răspuns