Echipa „mascaților” este cea mai bună la fotbal! Au demonstrat-o în campionatul dedicat Zilei Poliției!

Echipa „mascaților” este cea mai bună la fotbal! Au demonstrat-o în campionatul dedicat Zilei Poliției!

Echipa „mascaților” este cea mai bună la fotbal! Au demonstrat-o în campionatul dedicat Zilei Poliției!. Au fost desemnați câștigătorii concursurilor sportive organizate cu ocazia Zilei Poliției Române.

Anul acesta, pe 25 martie, se aniversează peste două secole de existență a Poliției Române, instituție de bază a societății românești, 201 de ani de istorie și tradiție în slujba cetățeanului.
Ieri și alaltăieri s-au desfășurat competițiile de tir sportiv și minifotbal, organizate la nivelul inspectoratului, pentru celebrarea Zilei Poliției Române.
La competiția de minifotbal au participat 11 echipe formate din polițiști din cadrul inspectoratului, polițiilor municipale și orășenești. Într-o organizare de excepție, polițiștii și-au demonstrat abilitățile de jucători, unii dintre ei fiind chiar fotbaliști legitimați la echipe din fotbalul de tip amator județean.  
Echipele au jucat în paralel atât în Sala de sport a Centrului Universitar UBB Reșița, cât și la Sala Polivalentă.
În semifinale au intrat echipa Serviciului de Investigații Criminale, care a făcut un joc cu cea a Serviciului pentru Acțiuni Speciale. În cealaltă semifinală echipa Poliției Orașului Bocșa a jucat cu cea a Poliției Orașului Moldova Nouă.
Echipa care a câștigat cupa și titlul de campioană este echipa ,,mascaților”, care și-a păstrat titlul obținut anul trecut, făcând în continuare cel mai bun joc din competiție. Pe locul al doilea s-au situat polițiștii de la Bocșa, iar locul al treilea a revenit celor de la Serviciul de Investigații Criminale.
De asemenea, au fost acordate premii speciale pentru cel mai bun portar care a revenit jucătoului de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale.

Cel mai bun jucător a revenit unui jucător de la Poliția Orașului Bocșa. Golgheterul competiției a fost un jucător de la Poliția Orașului Moldova Nouă.

La  competiția de tir sportiv organizată în poligon, 18 dintre cei mai buni trăgători din rândurile polițiști s-au întrecut în precizia, măiestria și rapiditatea de a apăsa pe trăgaci în direcția țintei.

Pentru că experiența își spune întotdeauna cuvântul, câștigătorul competiției de tir a fost un polițist din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, urmat îndeaproape în clasament de doi colegi de la Serviciul de Ordine Publică.

„Toți participanții au fost felicitați de către șeful inspectoratului. Câștigătorii au fost recompensați cu diplome, cupe, medalii și premii constând în echipamente sportive, asigurate de către asociațiile profesionale, sportive și organizațiile sindicatele. Felicitări tuturor echipelor și participanților! Așteptăm proxima ocazie pentru cei care se simt pregătiți să își ia revanșa”, au precizat organizatorii.

Citește și: La Mulți Ani, Poliției Române!
„Azi, 23 martie, cetățenii mari și mici, colegi de la celelalte arme, parteneri din presă, polițiști activi și în rezervă, cu toții sunt așteptați în Parcul Tricolorului din municipiul Reșița, de la ora 10.00, acolo unde îi vom întâmpina cu:
-prezentări ale unor elemente de tehnică şi dotare (autospecializate, armament, radar TRUE CAM – tip pistol, aparat DrugTest, etilotest și etilometru, laborator criminalistic, laborator mobil de educație rutieră),
-exerciții demonstrative,
-pliante, flyere, și alte materiale cu caracter informativ-preventiv și multă voie-bună.
Vă așteptăm cu drag!”,  a precizat, subcomisar Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: